Infància 26/04/2021

Aquest estiu, aposteu pel lleure segur!

Eix Estels presenta la seva campanya d'activitats d'estiu, en què seguretat i diversió aniran de bracet

ARA
3 min
Circuit d'activitats a El Jou Nature

Eix Estels, empresa que porta 25 anys especialitzada en el lleure educatiu i en la realització d'estades educatives, ja té a punt la seva campanya d'activitats d'estiu, que, un any més, posa els infants al centre de l'experiència perquè puguin gaudir de l'entorn natural i d'activitats que els permetin créixer com a persones adquirint nous valors i capacitats.

En un context encara marcat per la pandèmia, Eix Estels ha dissenyat les seves activitats d'estiu garantint la màxima seguretat de les criatures, aprofitant tota l'experiència i coneixement assolits durant l'estiu passat, quan les activitats d'estiu es van poder fer amb tota seguretat i sense cap incident. En aquest sentit, aquest any s'han proposat oferir de nou una experiència equilibrada, perquè les mesures de seguretat que s'aplicaran -distància, rentat de mans, grups bombolla, etc.- no incideixin de cap manera en l'activitat i l'experiència de lleure educatiu que podran viure els infants. Els seus responsables asseguren: "Estem segurs de poder aconseguir aquest equilibri perquè hi ha l'experiència dels darrers mesos, que avala aquesta tranquil·litat; entomar aquesta nova temporada no suposa cap repte ni cap novetat, perquè ja ho hem fet".

Colònies segures

En relació amb les mesures de seguretat, des d'Eix Estels han previst una reducció d'entre el 40% i el 50% en l'aforament de les seves cases de colònies, l'adaptació dels diferents serveis de les cases per mantenir les distàncies de seguretat, la desinfecció continuada de tots els espais i materials i el control de temperatura diari per a infants i monitors. Destaca també que els monitors hauran rebut una formació específica en l'aplicació de totes aquestes mesures i que a tot el personal de la casa se'ls faran tests PCR i d'antígens de forma regular. A més, s'han establert acords d'atenció prioritària amb els CAP més propers a les diferents cases de colònies per si sorgeix algun contratemps. Segons els seus responsables, "aquestes mesures tindran un impacte positiu en les activitats, ja que tot estarà més esponjat".

Colònies per a tots els gustos i totes les edats

Les activitats que es faran seran les habituals d'anys anteriors, amb l'única diferència que el conjunt de nois i noies s'organitzaran en grups estables de convivència amb un monitor de referència. Seran grups de 10 infants amb el seu monitor o monitora. Una convivència en grup bombolla que explica que les colònies siguin l'activitat de lleure d'estiu on menys incidència ha tingut el covid.

Tres propostes per treure el màxim profit de l'estiu

El programa de colònies d'estiu d'Eix Estels es basa en tres grans paquets. El primer, de multiactivitats, aposta per oferir un contacte directe amb la natura, acompanyat d'activitats esportives, d'aventura i joc, en la fórmula més tradicional de les colònies d'estiu.

El segon paquet dona tot el protagonisme a l'anglès, de manera que a l'experiència de natura i diversió que suposen unes colònies s'hi sumi l'oportunitat de practicar l'anglès. N'hi ha de més o menys intensitat i es poden triar en diferents modalitats, com anglès i hípica o multiactivitats en anglès. Un pas més enllà hi ha les propostes d'English Camp Classes, amb 4 hores diàries de classes en anglès a banda de les activitats de lleure habituals, i el Cambridge Express, colònies d'estiu amb un intensiu d'anglès per preparar els exàmens oficials de Cambridge.

Colònies estiu 2021. Dades pràctiques
  • Dates Del 27 de juny a l'11 de setembre
  • Durada 1 setmana. Es poden encavalcar tantes setmanes com es vulgui
  • On Cases de colònies d'Eix Estels a Osona, el Vallès, El Montseny i el Berguedà
  • Àpats Menús acreditats per professionals de la nutrició
  • Més info www.eixestels.com/ca/colonies-d'estiu

El tercer paquet de propostes que ofereix Eix Estels són les colònies temàtiques, que giren al voltant d'un tema concret que ha de ser atractiu per als nois i noies, i que tenen com a objectiu desenvolupar determinades aptituds i habilitats que els poden ser valuoses per al futur. La primera de les propostes en aquest sentit són les colònies de teatre amb Joan Pera, on la canalla podrà aprendre de la mà del reconegut actor eines per expressar-se bé, per parlar en públic, etc. La segona són les colònies de hip-hop i cultura urbana amb els Brodas Bros, on podran practicar i millorar les tècniques de ball de hip-hop i explorar i descobrir que és la cultura urbana i quins són els seus valors.

Un estiu d'oportunitats per gaudir de noves experiències

En aquest àmbit de les colònies temàtiques, aquest estiu s'incorpora una novetat molt interessant. Són les colònies de creativitat que conduirà l'actor Àlex Monner, que tenen com a objectiu fer aflorar inquietuds creatives en els infants per ajudar-los a definir quin és el seu camí. Es buscarà convertir tota l'estada en un procés creatiu a través de workshops i tutories personals.

Teniu més informació sobre l'oferta de colònies d'estiu aquí.

Vacances en família en un entorn natural que cal descobrir

Aquest estiu, des d'Eix Estels també proposen una opció de vacances en família a l'hotel rural El Jou Nature, a Guardiola de Berguedà. Un espai family friendly i ecofriendly que busca oferir a les famílies un lloc únic per passar uns dies de vacances en què petits i grans puguin gaudir de les millors activitats de lleure educatiu ofertes per monitors professionals i d'un entorn natural únic que demana ser descobert. És un hotel que va obrir les portes l'any passat i que ofereix 40 habitacions en més de 5.000 m2 -amb llacuna privada i instal·lacions d'oci- en un entorn que permetrà a pares i fills compartir temps de qualitat. Ofereixen una pensió completa que inclou uns acurats menús de productes bio i de km 0 i, a banda de les activitats que ofereix l'hotel, en el seu entorn hi ha l'oportunitat de descobrir espais molt interessants, com el Museu de les Mines de Cercs i el Centre d'Interpretació de Dinosaures de Fumanya, a banda de l'opció de fer activitats aquàtiques a l'embassament de la Baells o d'acostar-se a fer una excursió al Pedraforca. Durant els mesos de maig i juny l'hotel estarà obert els caps de setmana, amb una proposta especial per Sant Joan, i entre el 18 de juliol i el 12 de setembre oferirà estades d'estiu més llargues.

stats