A.F.

Quines competències ha d'assolir la canalla?

La Fundació Jaume Bofill impulsa un projecte per conèixer l'opinió de pares i mares sobre l'educació que han de rebre els seus fills

Quines competències ha d'assolir la canalla? Zoom

Quines competències creieu que ha de tenir el vostre fill o filla perquè li vagi bé a la vida? Aquesta pregunta és l'eix d'una campanya que impulsa la Fundació Jaume Bofill i que fa una crida a la participació de pares i mares. 

Preguntes com aquesta i moltes més formen part d’un nou projecte educatiu adreçat a les famílies: www.elMonDelEdu.cat. Amb les respostes que rebin de pares i mares volen crear una pàgina web plena de continguts interessants on tothom pugui aprendre a educar millor. En aquest espai sabreu què pensen altres pares i mares i podreu fer la vostra aportació de forma pública, per posar sobre la taula allò que més us preocupa per tal de millorar l’educació. 

Qui és l’Edu?

L’Edu és el vostre fill, la vostra filla, el vostre alumne… qualsevol jove que us preocupi. L’Edu és el futur dels que ens importen. Tot un món que cal conèixer i qüestionar-se, per aprendre i construir-lo entre tots; pares, mares, mestres. Per això en aquesta pàgina us demanen que respongueu aquesta enquesta, que ajudarà a entendre els diferents mons al voltant de l’educació, generarà continguts interessants i crearà el primer baròmetre que aportarà informació real sobre l’estat del món de l’educació.