A.F.

Les famílies que etiqueten el material escolar estalvien 115 euros a l'any

Segons una enquesta elaborada per l'empresa Stikets, els nens perden una mitjana de 4 peces al llarg del curs

Les famílies que etiqueten el material escolar estalvien 115 euros a l'any / STIKETS Zoom

Segons una enquesta elaborada per l'empresa Stikets, un nen perd de mitjana 4 peces al llarg del curs. Les escoles i llars d'infants saben que només una part d'elles acaben a la caixa dels objectes perduts. És per això que, amb l'inici del curs escolar, els centres insisteixen en la importància que els nens portin la seva roba i objectes marcats amb el seu nom.

El 90% dels pares i mares enquestats asseguren que les peces que no estan marcades és molt difícil que s'arribin a recuperar. Cada peça perduda té un valor mitjà de 29 € amb la qual cosa, al llarg del curs, la suma mitjana ascendeix a una xifra important, d'uns 115 €, afirmen des de l'empresa.

Les famílies són cada vegada més conscients de la despesa econòmica que suposen els objectes perduts pels nens tal com demostra la gran acollida que han tingut les etiquetes personalitzades que dissenyen empreses com Stikets. En els seus 6 anys de trajectòria, aquesta empresa catalana ha venut més de 15 milions d'etiquetes personalitzades per marcar la roba i els objectes dels més petits.

Segons la mateixa enquesta, les peces de roba que es perden amb més freqüència són jaquetes, jerseis, bufandes, guants i altres complements. També és molt comú perdre la roba d'esport o d'activitats extraescolars. Tot i que les peces de roba i objectes es van perdent al llarg del curs, els pares enquestats expliquen que és durant les primeres setmanes d’escola i en colònies i campaments quan els nens perden més coses.

Stikets va néixer precisament amb l'objectiu d'ajudar a les famílies en un problema tan comú com el marcatge de la roba, explica la CEO, Stephanie Marko. "En aquests 6 anys, hem treballat per crear productes adaptats sempre a les necessitats de les famílies per fer-los més fàcil el seu dia a dia", explica. D'aquí l'èxit dels seus Packs d'etiquetes ideals per a la tornada a l'escola o la llar d'infants.