Criatures 20/03/2020

Marató virtual contra el confinament

Un grup de mestres organitzen una marató virtual d'activitats per a famílies

A.f.
1 min
Un grup de mestres organitzen una marató virtual d'activitats

Un grup de docents de tots els racons d'Espanya han impulsat el Claustre d'Instagram es queda a casa #claustrodeigsequedaencasa, un esdeveniment lúdic via streaming.

L'esdeveniment, que es desenvoluparà íntegrament a través de directes en els comptes dels diferents perfils a Instagram, tindrà lloc aquest cap de setmana. A més, segons els organitzadors, "la idea és seguir repetint el festival mentre duri la quarantena, incloent-hi noves temàtiques i activitats".

Aquesta és la segona vegada que organitzen el festival, després que la setmana passada fessin el primer claustre virtual amb molt bona acollida per part dels seus seguidors. Milers d'usuaris es van connectar al taller sobre com crear el teu propi joc de taula o al del contacontes en anglès, entre d'altres.

Activitats previstes per dissabte 21 de març

El públic podrà seguir les diferents activitats i tallers a través dels perfils dels docents organitzadors, concretament a directes d'Instagram. Contacontes, jocs, manualitats amb materials quotidians i interessants xerrades dirigides a facilitar la gestió emocional durant aquestes jornades de confinament.

Activitats previstes per diumenge 22

El funcionament és molt senzill. Cada docent farà un directe des del seu propi perfil d'Instagram a una hora establerta (podeu consultar els horaris en aquesta mateixa notícia) i tindrà una durada d'entre 30 i 60 minuts en funció de l'activitat. El públic podrà anar saltant de perfil a perfil per anar coneixent les propostes que tinguin preparades.

Alguns dels perfils participants són:

@2profesenapuros

@ Tarrodeidiomas

@la_profe_raquel

@classclassyesyes

@thebigbagteacher

@adventuresinclass

stats