Promoció
Família 07/09/2021

L’ARA ofereix tres llibres per explicar la història de Catalunya als més petits

Es poden aconseguir a la botiga web de l’ARA i als quioscos de les demarcacions de Girona i Barcelona de l’1 al 14 de setembre

1 min
Portada del llibre "Història de Catalunya. Els orígens"

“La prehistòria és aquell llarg període de temps sobre el qual no tenim cap document escrit. L’home prehistòric més antic de qui tenim notícia va viure fa uns dos milions i mig d’anys a l’Àfrica. A Catalunya, les restes humanes més allunyades daten de fa mig milió d’anys”. Així comença el llibre Història de Catalunya. Els orígens, escrit pel prestigiós historiador Jaume Sobrequés i Callicó, amb rigor i un estil molt amè, adreçat als infants, que l’ARA ofereix juntament amb dos més, un sobre l’expansió mediterrània i l’altre sobre la Revolució Industrial i la modernitat. Les tres publicacions permeten fer un recorregut per tota la història de Catalunya a través dels diferents episodis. Entre altres atractius, a més de les nombroses il·lustracions fetes per Scaramuix (pseudònim de Joan Romaní), els llibres contenen preguntes per respondre (amb les solucions al final), propostes de visita a indrets de Catalunya relacionats amb el que s’explica i una cronologia dels principals esdeveniments.

Publicats per Editorial Base, els tres llibres es poden obtenir per 15 € cadascun als quioscos de la demarcació de Girona i Barcelona i en aquest enllaç de l'1 al 14 de setembre.

stats