Família22/07/2020

Cuinem en família: remenat de carxofes, espàrrecs i alls tendres

La jove Carlota Puigvert, filla de la cuinera Fina Puigdevall, explica com preparar el plat

Trinitat Gilbert

La jove Carlota Puigvert, filla de la xef Fina Puigdevall, del restaurant Les Cols, d'Olot, explica com preparar a casa un plat amb hortalisses de primavera, carxofes, alls tendres i espàrrecs.

Cargando
No hay anuncios

Ingredients per a 2 persones

Ingredients per a 2 persones3 carxofes

Cargando
No hay anuncios

3 alls tendres

4 espàrrecs

Cargando
No hay anuncios

4 ous

Sal

Cargando
No hay anuncios

Elaboració

Primer comenceu netejant els alls. Seguidament prepareu els espàrrecs. Talleu-ne les puntes finals, i després talleu-los a trossos petits.

Cargando
No hay anuncios

Poseu-los en un cassó i cobriu-los amb oli per confitar-los. Quan comenci a bullir, apagueu el foc i reserveu-los en un plat.

Talleu a làmines i netegeu les carxofes, i fregiu-les en una paella amb el mateix oli que heu fet servir per confitar els espàrrecs i els alls tendres. Reserveu-les en un plat a part.

Cargando
No hay anuncios

Seguidament, trenqueu els ous, saleu-los i bateu-los. Reserveu-los.

Ara en una paella poseu-hi els alls tendres, els espàrrecs i les carxofes. Per sobre tireu-hi els ous deixatats. Remeneu-ho amb una forquilla.

Cargando
No hay anuncios

Un cop cuit, poseu-ho en un plat.

I acabeu l’emplatat amb una llesca de pa de coca torrada.

Cargando
No hay anuncios

Bon profit!