Cuinem en família: remenat de carxofes, espàrrecs i alls tendres
La jove Carlota Puigvert, filla de la cuinera Fina Puigdevall, explica com preparar el plat
La jove Carlota Puigvert, filla de la xef Fina Puigdevall, del restaurant Les Cols, d'Olot, explica com preparar a casa un plat amb hortalisses de primavera, carxofes, alls tendres i espàrrecs.
Ingredients per a 2 persones
Ingredients per a 2 persones3 carxofes
3 alls tendres
4 espàrrecs
4 ous
Sal
Elaboració
Primer comenceu netejant els alls. Seguidament prepareu els espàrrecs. Talleu-ne les puntes finals, i després talleu-los a trossos petits.
Poseu-los en un cassó i cobriu-los amb oli per confitar-los. Quan comenci a bullir, apagueu el foc i reserveu-los en un plat.
Talleu a làmines i netegeu les carxofes, i fregiu-les en una paella amb el mateix oli que heu fet servir per confitar els espàrrecs i els alls tendres. Reserveu-les en un plat a part.
Seguidament, trenqueu els ous, saleu-los i bateu-los. Reserveu-los.
Ara en una paella poseu-hi els alls tendres, els espàrrecs i les carxofes. Per sobre tireu-hi els ous deixatats. Remeneu-ho amb una forquilla.
Un cop cuit, poseu-ho en un plat.
I acabeu l’emplatat amb una llesca de pa de coca torrada.
Bon profit!