Criatures 21/01/2020

Reflexió i diàleg de la comunitat educativa

El congrés #triemeducació aplegarà referents de la comunitat educativa

A.f.
1 min
Reflexió i diàleg de la comunitat educativa

El 7 de març se celebrarà al Col·legi Sant Joan Bosco, a Barcelona, una nova edició del congrés #triemeducació, que aplega professionals experts en cadascun dels seus camps dins la comunitat educativa per oferir una formació consolidada i orientada a la millora permanent de la societat i l’educació.

Es tracta d'un congrés multidisciplinari on s'aborden qüestions relacionades amb el fet educatiu des dels àmbits de la neurociència, la pedagogia, la sociologia, la filosofia,l'educació emocional i el coaching educatiu. És una jornada orientada principalment a les famílies, però també al professorat, que ha de fer front cada dia a noves situacions, i que podrà trobar respostes i solucions a través de les diferents temàtiques i conferenciants que conformen el programa del congrés d'aquest 2020.

Congrés #triemeducació

Seran 6 ponències de 45 minuts de professionals com el neurocientífic David Bueno, la sociòloga i docent Alba Castellví, el mestre i filòsof Gregorio Luri i la coach emocional Marta Albaladejo. Ja està obert el període d'inscripcions per a la jornada.

Més informació

www.triemeducacio.cat

stats