Escola 13/01/2022

L'autoestima serà la protagonista a la nova edició de l'Emotour

Cicle de conferències per a professionals del món educatiu

2 min
Un cicle de conferències per treballar l'educació emocional

El cicle de conferències gratuïtes d’educació emocional per a docents, l'Emotour, torna aquest dimarts 18 de gener a les 18 h, després de la suspensió d'un any pel covid-19.

L'Emotour, que pretén fer arribar l'educació emocional a tots els racons del país, vol ser una eina per educar mestres i professors. De fet, l'acompanya una història d'èxit que va començar el 2018, amb la mobilització de més de 1.000 docents. El 2019, 2.000 professors de Catalunya i Andorra van omplir les sales de 6 ciutats. I el 2020, 3.000 mestres de Catalunya i Espanya, van ser presents a totes les sales CaixaForum de l'Estat.

Enguany l'Emotour se centra en l'autoestima, vital per a l’èxit i la felicitat de les persones. I han triat aquest tema després d'observar -tant els ponents com La Granja Fundació per a l'Educació, organitzadora de l'esdeveniment- que està molt malmesa últimament tant en els infants com en els docents, a més dels pares i mares. I és que la baixa autoestima és una altra de les conseqüències de la pandèmia, així que la voluntat dels responsables de l'Emotour és donar recursos pràctics i inspiradors a mestres i educadors.

Ho faran amb les ponències d'Eva Bach, escriptora i pedagoga, i col·laboradora del Criatures; Jordi Amenós, terapeuta i escriptor; Cristina Gutiérrez, educadora emocional i escriptora, i els nous fitxatges, Jordi Vilaseca, pedagog i formador en educació emocional, i Carles Folguera, pedagog i exdirector de La Masia del Futbol Club Barcelona.

L’acte presencial del dimarts 18 de gener serà al CaixaForum de Barcelona, i estarà reservat als professionals del món de l’educació (professors, docents i directors d'escola). I en format streaming estarà obert a més 30.000 docents de tot el món (d'Espanya, Sud-amèrica i professors d'espanyol del Regne Unit).

Les inscripcions es poden realitzar aquí.

De què parlaran?
  • Eva Bach Llavors d’una autoestima sana. Què és i què no és? Nutrients que fan créixer la flor de l’autoestima i males herbes que l’espatllen
  • Jordi Amenós La dignitat de ser estimats: cultivar l’autoestima en nosaltres i a l’aula
  • Cristina Gutiérrez Lestón Com les emocions negatives que la pandèmia ens ha fet sentir, han tingut un efecte directe a la baixada de l’autoestima de petits, joves i adults
  • Jordi Vilaseca Si m’estimo… t’estimo. Recursos pràctics i eines per a millorar l’autoestima
  • Carles Folguera Autoestima i esport
stats