Pèsols ofegats amb botifarra negra
1 min
Ingredients per a 4 persones
600 g de pèsols frescos desgranats
Una botifarra negra (també pot ser normal)
Una ceba
8 alls tendres
Oli d’oliva verge
Sal, pebre blanc
Elaboració
1. Peleu la ceba i els alls tendres. Trinxeu-ho tot plegat.
2. En una cassola amb un raig d’oli, sofregiu lentament la ceba i els alls durant 15 minuts, poseu-hi un polsim de sal i remeneu-ho.
3. Talleu la botifarra a trossets (si voleu, sense pell).
4. Afegiu els pèsols nets i mig got d’aigua a la cassola.
5. Tapeu-ho deixeu-ho coure 4 o 5 minuts.
6. Afegiu-hi la botifarra, remeneu-ho i deixeu-ho coure uns minuts més fins que la botifarra estigui cuita.
7. Tasteu-ho i rectifiqueu-ho de sal i pebre.