Criatures31/05/2014
Pèsols ofegats amb botifarra negra
Ingredients per a 4 persones
600 g de pèsols frescos desgranats
Una botifarra negra (també pot ser normal)
Cargando
No hay anuncios
Una ceba
8 alls tendres
Cargando
No hay anuncios
Oli d’oliva verge
Sal, pebre blanc
Cargando
No hay anuncios
Elaboració
1. Peleu la ceba i els alls tendres. Trinxeu-ho tot plegat.
Cargando
No hay anuncios
2. En una cassola amb un raig d’oli, sofregiu lentament la ceba i els alls durant 15 minuts, poseu-hi un polsim de sal i remeneu-ho.
3. Talleu la botifarra a trossets (si voleu, sense pell).
Cargando
No hay anuncios
4. Afegiu els pèsols nets i mig got d’aigua a la cassola.
5. Tapeu-ho deixeu-ho coure 4 o 5 minuts.
Cargando
No hay anuncios
6. Afegiu-hi la botifarra, remeneu-ho i deixeu-ho coure uns minuts més fins que la botifarra estigui cuita.
7. Tasteu-ho i rectifiqueu-ho de sal i pebre.