Promoció
Criatures 05/10/2021

Un llibre que explica els volcans als infants, nova oferta de l’ARA

'Geodetectius. Volcans i terratrèmols' i 'Geodetectius. El cicle de l'aigua' es poden aconseguir a la botiga web de l’ARA i als quioscos de les demarcacions de Barcelona i Girona del 6 al 19 d'octubre

1 min
Portades dels llibre “Geodetectius. Volcans i terratrèmols” i "Geodetectius. El cicle de l'aigua"

¿Sabies que la lava d’un volcà pot lliscar a una velocitat de fins a 60 quilòmetres per hora? ¿I que a l’oceà una ona de tsunami avança a 800 quilòmetres per hora, és a dir, que va tan ràpid com un avió a reacció? ¿Saps que un terratrèmol podria afectar San Francisco en qualsevol moment?¿I que gran part de l’aigua dolça del planeta està congelada? Aquestes curiositats, i moltes més, les trobaràs als llibres Geodetectius. Volcans i terratrèmols i Geodetectius. El cicle de l'aigua, dues publicacions adreçades als infants escrites per Anita Ganeri i Chris Oxlade i il·lustrades per Pau Morgan. Un dels molts al·licients d’aquests dos llibres que ofereix l’ARA són els experiments que proposen, que permeten, a més d’entretenir-se i divertir-se, entendre fàcilment moltes de les singularitats de com funcionen els volcans, els terratrèmols i el cicle de l’aigua.

Editats per La Galera, els llibres es poden aconseguir per 9,95 € cadascun, i per 18,90 € tots dos, del 6 al 19 d’octubre en aquest enllaç i als quioscos de les demarcacions de Barcelona i Girona. 

stats