Blog | Lletra lligada
20/12/2016

El desè cagalló

Mireia Esparza

Es veu que el tió tenia un racó... el cas és que als 9 títols anteriors, novetats de Nadal que el nostre tió té en ment de cara a la gran cagarada, se n'hi ha afegit un d'última hora... coses de passar massa temps a la llibreria...

El darrer cagalló és "El meu amic llibre", una història preciosa de la Kirsten Hall, il·lustrada meravellosament per la Dasha Tolstikova i editat per Blackie Books, una editorial que cada cop més es caracteritza per treure llibres singulars, tant per nens com per adults.

Cargando
No hay anuncios

La història tracta d'un triangle amorós: un llibre que per fi troba una nena que el vol i a la que ell vol convèncer de que és el millor amic del món, la nena i el gos d'aquesta, molt juganer i una mica destroyer... Gelosia, drama, diversió... vaja, tots el ingredients d'un culebrot, però res més lluny d'aquest preciós àlbum que ens parla de la cerca de l'amistat i de l'amor pels llibres en un format novedós ja que el llibre de la història el tenim a les mans.

El títol en la versió original "The jacket" fa referència a la coberta del llibre, que pren gran importància en el desenllaç de la trama. I ja que parlo de la versió original, fer esment a la traducció, de nou de la ma de la Bel Olid, que s'està convertit en un dels meus referents traductors de llibres infantils i juvenils. Crec que demostra que el fet de ser escriptora li dóna una dimensió molt més plena a les seves traduccions (i probablement també a l'inrevés).

Cargando
No hay anuncios

Imatge obtinguda de http://www.blackiebooks.org

Cargando
No hay anuncios

Llibre: El meu amic llibre

Autor: Kirsten Hall. Il·lustracions: Dasha Tolstikova. Traducció: Bel Olid

Cargando
No hay anuncios

El publica: Blackie Books

Preu: 16€

Cargando
No hay anuncios

Edats: a partir de 7 anys.