Lidiu en parenting

Trinitat Gilbert

Els pares (homes) amb criatures són mes feliços que els col·legues que no en tenen

M'apassionen els estudis de recerca. Ara n'acabo de llegir un publicat alPsychological Scienceque assegura que els pares (homes) amb fills són més feliços que els seus col·legues que no en tenen. Apa!

Es veu que els pares pensen més en el significat de la vida, i saben assaborir els moments bonics que els ofereix el dia a dia. Ara bé, hi ha una excepció, perquè això passi han de ser pares que estiguin compromesos en la cura dels seus fills. Clar, què us pensàveu? Que per tenir un fill ja ets feliç de cop? Nooo, t'ho has de treballar.

És un estudi fantàstic, però us avanço que també té retractors. Bé, millor dit, té una contrarecerca, que arriba a la conclusió contrària.

En el Time he llegit que un estudi fet a Texas (EUA) revelava que les dones preferien mirar la televisió o cuinar que tenir fills. Per sort, de seguida apareixa un altre estudi que en deia tot el contrari. I així anar fent.

En fi, tothom pot agafar-se a un altre resultat per basar la seva experiència. Jo sóc de l'opinió que la felicitat és allò que sentim mentre estem buscant-la. No és una frase meva. La copio literalment de no sé qui ara perquè l'he llegida unes quantes vegades i hi estic d'acord.

També tinc clar que, gràcies a les criatures, tens una noció tan sòlida del temps (com si poguessis tocar les hores), que quan fas cap festa, amb o sense criatures, les gaudeixes al màxim.

Què n'opineu?

 

 

Read more:http://healthland.time.com/2012/06/14/parents-especially-dads-are-happier-than-their-childless-pals-happy-fathers-day/#ixzz1xrWhWbXA