Lidiu en parenting

Trinitat Gilbert

Vull pa amb follet!

Les criatures són un pou de saviesa. En diuen tantes, que més d'una vegada he de treure la llibreta i el bolígraf que sempre porto a la motxilla per escriure-les. Ara n'estic recollint de manera conscient. En demano als amics, a les famílies. Quina és la frase de les vostres criatures que més us ha fet riure? Quina és aquella una que us va deixar garratibats?

A hores d'ara en tinc força recollides, i us asseguro que són ben divertides. M'apunto també l'edat de la criatura, perquè penso que és un bon indicatiu del pensament, de la manera com tenen d'observar el món.

Fixeu-vos en el recull.

Laia, 2 anys

Mare: -Què vols per berenar?

Filla: Pa amb follet (llegiu-hi fuet)

Tohmas, 4 anys

-Tinc molt clar com vaig sortir de la panxa, però no tinc ni idea com hi vaig entrar.

Roger Feliu, 5 anys

-A l'escola m'han posat per dinar un peix que no era català

-Per què? Com ho saps? (pregunta el pare)

-Perquè era quadrat (es referia a les barretes de lluç congelades)

Zoom

Professor: -Sabeu què és la bufeta?

Marc: -És un animalet blanc i negre que fa pudor i surt a la pel·lícula Bambi.

En teniu? Me les voleu fer saber? Les recolliré totes i així entre tots farem memòria per a quan siguin grans. Gràcies!

PS: La il·lustració és del Sebastià Serra, del llibre Educació per la ciutadania (Text-La Galera)