La pitjor mare del món

Anna Manso

La pitjor mare del món: el vídeo. I la presentació.

El dia 12 de desembre, a les 18:30 hores, a la Casa del Llibre del Passeig de Gràcia 62 (Barcelona), presento el llibre:

 

La pitjor mare del món, el manual (Columna edicions)

Converteix-te en una mare o pare imperfectes en deu lliçons

Potser aquella tarda tenies hora amb l'osteòpata, potser havies pensat anar a comprar d'una punyetera vegada el primer regal pel Nadal, potser el teu menor d'edat a càrrec (MEC) t'havia demanat que el portessis a la fira de Santa Llucia a comprar un caganer del Son Goku. Sincerament, deixa-ho estar, el que et proposo és MOLT més apassionant. T'ofereixo un programa que et descontracturarà, et facilitarà el primer regal de Nadal i oferirà als teus MEC personatges més potens que els de Bola de Drac:

El Francesc Orteu, guionista, escriptor i amic ha accedit a deixar-se atracar i assegura que em presentarà el llibre i jo, el crec.

Les actrius i amigues, Maria Pau Pigem i Àgata Roca també s'han deixat atracar i s'han ofert a llegir fragments del llibre. No, no em puc queixar.

La Vero Grego, flamant vicepresidenta del club dels pares i mares imperfectes que jo presideixo, assumirà el càrrec pronunciant un breu i sentit discurs.

Sí, jo també parlaré, tot i que no cal patir, que no m'enrotllaré gaire.

 

Si encara no us he convençut MIREU AQUEST VÍDEO:

Hi ha qui després de veure'l s'ha instal·lat amb el sac i l'aïllant a la porta de la Casa del Llibre per agafar lloc.

I recorda:

DIA: 12 de desembre

HORA: 18:30

LLOC: Casa del Llibre – Passeig de Gràcia 62, Barcelona