La pitjor mare del món

Anna Manso

CONCURS: La pitjor mare del món, el manual

Estic contenta, estic contenta. El llibre La pitjor mare del món, el manual (Columna edicions) ja és a les llibreries. El nou paradigma: hi ha vida més enllà de la perfecció, ja és a l'abast de tothom. I per un preu mòdic (18 euros versió paper, 9'99 euros en ebook) si es pensa en això, que és un canvi de paradigma i que, coi, posats a canviar de vida de forma radical, et surt més bé de preu que una liposucció o un curs d'ikebana o un equip complert de submarinisme o un bonus de deu sessions de coaching bioemocional. Així que he pensat celebrar-ho de dues maneres. No, de tres.

Manera nº 1: brindant amb el meu estimat vermut del Matarranya

Manera nº 2: obrint candidatura a la vicepresidència del club del pares i mares imperfectes

Manera nº 3: presentant el llibre públicament

 

Pel que fa a la celebració nº 1 no cal donar gaires explicacions. Tan sols cal acostar-se al Matarranya, firar-se un vermut negre de la terra i gaudir de les meravelles de la comarca.

Sobre la nº 2 anuncio públicament que OBRO CANDIDATURA A LA VICEPRESIDÈNCIA DEL CLUB DELS PARES I MARES IMPERFECTES. La presidència, ja em perdonareu, continuarà exercint-la servidora, que per alguna cosa es va inventar el club. Però el pes comença a ser massa feixuc i cal anar-lo repartin. O això m'ha dit l'osteòpata. Així que preneu nota: totes aquelles persones que vulguin accedir al càrrec hauran de deixar un comentari en aquesta mateixa entrada explicant quins mèrits han acumulat per exercir un càrrec de tanta responsabilitat i representabilitat institucional. És a dir, per què coi ets una mare o pare imperfecte? Es prega als estafadors i a totes aquelles persones perfectes amb sentiment de culpa que s'abstinguin.

Entre totes les persones que presentin candidatura SORTEJAREM un lot de llibres, cortesia de l'editorial Columna com el que veieu a la foto.

Però això no és tot. La presidenta del club, o sigui jo, es reunirà amb la Berta Bruna, editora de Columna, i amb la Sílvia Rodríguez, responsable de comunicació de la mateixa editorial, per decidir la persona guanyadora. El premi no tan sols consisteix en el títol honorífic, també en un lot de llibres de Columna edicions i en un discurs d'acceptació del càrrec (màxim 5 minuts, es prega als monologuistes compulsius que es continguin) el proper dia 12 de desembre, dia oficial de la presentació del llibre.

Teniu temps fins el DIUMENGE 1 DE DESEMBRE i el dilluns 2 anunciaré la persona guanyadora.

Sí, apunteu la data! La celebració nº 3, LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE, serà el dijous 12 de desembre, a les 18:30 hores, a la Casa del Llibre del Passeig de Gràcia 62 de Barcelona. Serà una presentació perfectament imperfecte, a càrrec del guionista i escriptor Francesc Orteu i que comptarà amb la presència de les actrius Maria Pau Pigem i Àgata Roca que llegiran fragments del llibre. I del flamant vicepresident que pronunciarà el seu breu discurs d'acceptació del càrrec.

Quan compti fins a tres podeu començar a participar. Tres, dos, u... Som-hi!