De la Societat Digital a les Aules

De la Societat Digital a les Aules
Jordi Jubany i Vila

#SantJordi és 2.0?

Sant Jordi és la festa on mostrem la nostra identitat de forma alegra i constructiva. Els carrers s'omplen de persones amb el desig de retrobar els sentits i de regalar emocions a les persones estimades. És la diada on es fon la llum de la primavera amb l'olor de les roses i els colors dels llibres. És el moment de la trobada entre els lectors i els autors que aprofiten per comentar les obres i intercanviar experiències. Lectures i confidències que inspiraran noves mirades, nous pensaments i noves realitats. Per tot això, podem dir que #SantJordi és interacció, és compartir amb les nostres xarxes, és actitud Dos Punt Zero. Feliç diada!!!

Enguany signaré el llibre Connecta't per Aprendre a la Rambla a la parada de l'A. M. Rosa Sensat. És un bon moment per donar valor al fet d'aprendre i a la no sempre fàcil tasca docent.

Vídeo de la presentació de llibre amb la Núria Vilà i en Pere Darder, que han estat grans mestres meus, dins i fora de les aules. Gràcies a tothom que en un moment o altre hi ha participat!

Fotografies de la Signatura de Connecta't per Aprendre a Barcelona.