Aprenent a ser mare

Mariona Visa

On és la meva sabata?

on-sabata-Cat_01 Zoom

on-sabata-Cat_01

On és la meva sabata, Ed. Kalandraka

 

Aquest conte és un clàssic de l'agudesa visual, molt colorista, motivador i divertit! Va ser editat per primer cop el 1964, i des d'aquest any el podeu trobar a l'editorial Kalandraka.

El seu autor, Tomi Ungerer, ara un il.lustrador octogenari, compta amb centenars de llibres publicats, entre els que destaca també Los tres bandidos.

On és la meva sabata? ens proposa un recull d'il.lustracions per a que aprenguem a observar més enllà del que en principi ens sembla veure. A la primera pàgina, el nen protagonista perd una sabata, que haurà de buscar en la resta de pàgines, camuflada en diversos objectes i paisatges, amagada en boques de peixos, vaixells, ocells i inclús en la indumentària d'una velleta.

Un conte sense paraules molt colorista i divertit, on els nens hauran de tenir un paper molt actiu buscant la sabata, i on els pares podem inventar-nos si volem una història que vagi unint totes les imatges.

Aquí teniu algunes pàgines de On és la meva sabata? , en les que podeu fer.vos una idea del llibre i entretenir-vos a buscar-la!

Donde-está-mi-zapato_PDFcast-10-1024x629 Zoom

Donde-está-mi-zapato_PDFcast-10-1024x629

On és la meva sabata, Ed. Kalandraka 

zapato-tomi-5 Zoom

zapato-tomi-5

On és la meva sabata, Ed. Kalandraka 

On és la meva sabata, Ed. Kalandraka

Afegeix la llegenda