Criatures 17/09/2013

Llibres infantils: "La meva bossa de princesa"

3 min

Si a casa hi teniu nenes (o nens) en plena etapa monàrquica, aquest llibre-joc els encantarà.

Què com saber si els vostres fills estan de ple submergits en el món de les princeses? És molt fàcil, només cal que compleixin algun d'aquests requisits.

1. Alta resistència a vestir-se una peça de roba que no sigui vestit o faldilla.

2. Predilecció pel color rosa o lila.

2. Afició als vestits molt llargs i que rodolin al donar voltes.

3. Interès en dur les ungles pintades, i en portar al damunt collarets, anells i d'altres complements.

Nosaltres, a casa, des de fa mesos, els complim tots. Durant un temps la meva filla deia que de gran volia ser pirata, però ara els corsaris ja han quedat desbancats i de gran vol ser una princesa i viure envoltada de fades, prínceps i sabates de cristall. De fet, les primeres frases que la nena ha après a dir en castellà, a causa dels visionats continus de pel.lícules com "La cenicienta" i "La Bella Durmiente" són "soy una doncella casadera" i "¡es como un sueño!" . I un dels seus entreteniments predilectes es comparar diferents contes on apareixen princeses i observar a veure quina porta el vestit i el cabell més llarg. Com veieu, hi som de ple, dins del món rosa xiclet.

La meva bossa de princesa, Ed. Estrella Polar

El llibre, "La meva bossa de princesa", que va publicar l'editorial Estrella Polar el 2011, és perfecte per a regalar-los durant aquesta etapa. Farà les delícies de qualsevol infant que tingui com a heroïna a La Bella Durment, La Ventafocs o La Blancaneus. Penso que és recomanable a partir d'uns 5 anys, ja que així poden interpretar millor les instruccions del llibre, però també és apte per a més petits.

El llibre és un joc on s'hi troba, primer de tot, una invitació per assistir al ball. Seguidament, cada pàgina conté tot d'objectes (de cartró) per anar-hi ben abillat: un ventall, unes ulleres de sol, polseres, anells, perfums, un mirallet i, no podia faltar-hi, una corona.

Un complement perfecte per a que juguin a fer de princeses, que és un dels jocs simbòlics que més triomfa durant una etapa ben llarga en quasi totes les cases.

La meva bossa de princesa, Ed. Estrella Polar

La meva bossa de princesa, Ed. Estrella Polar

stats