Criatures 22/12/2012

I avui què farem?

2 min
I avui què farem?

La pel·lícula: 'Amics per sempre'

Basada en els contes del prestigiós escriptor i il·lustrador alemany Helme Heine, aquesta pel·lícula aborda les grans qüestions de la vida, com l'amistat i l'amor, amb sensibilitat i humor. Film d'animació recomanat per a nens a partir de tres anys i que només es projecta als cinemes Verdi de Barcelona. Narra la història dels animals d'una granja amb una vida molt tranquil·la fins que un llop s'emporta una de les ovelles de la granja. Aquí comença l'aventura.

El musical: 'Geronimo Stilton'

El Teatre Condal torna a acollir fins al 13 de gener Geronimo Stilton, el musical del Regne de la Fantasia , després de l'èxit de crítica i públic de la temporada passada. L'incombustible duet format per Manu Guix i Àngel Llàcer transporta l'espectador a un món fantàstic en què els somnis, la màgia, la música i la imaginació són el fil conductor d'una història fascinant en què apareixen dracs, fades, gegants i bruixes, tot amb un ritme trepidant.

Parc de Nadal de Reus

El Parc de Nadal de Reus obrirà les portes al Palau de Fires i Congressos el 27 de desembre i es clourà el 4 de gener, però enguany només ho farà a les tardes per la retallada del pressupost. Sigui com sigui, el Parc ofereix un ampli ventall d'activitats per a la canalla. Amb els cinc euros que costa l'entrada, els infants poden practicar l'esport que més els motivi, participar en una exhibició castellera o gaudir dels inflables o de la immensa ludoteca que hi ha al recinte.

Pessebres curiosos

Castellar del Vallès celebra aquest any la 62a Exposició de Pessebres en una edició que enguany està dedicada als jocs tradicionals. Tots els pessebres, que es poden veure de manera gratuïta dissabtes, diumenges i festius, incorporen algú que juga enmig de l'escena bíblica del relat del Naixement. També al Vallès, concretament a Parets, es pot admirar el pessebre més gran de Catalunya sobre taula (230m2)

stats