Lali BeGood convida els infants a moure's!

'Vull moviment!' és una peça funky que parla sobre la necessitat de moure's que tenen els infants

A.f.

Lali BeGood ha publicat aquestes festes el videoclip oficial del tema Vull moviment!. A ritme de funky, amb tendresa i sentit de l’humor, aquest videoclip posa imatges a una cançó que parla de la necessitat de moviment dels infants, de generar interès per poder aprendre, del TDHA i les farmacèutiques i, en definitiva, d’un canvi de rumb en l’educació per una societat millor.

El videoclip –escrit i produït per Lali BeGood i amb la realització d’Eduardo Laborda i la direcció de fotografia de Daniel Marcet– està protagonitzat per molts nens i nenes fans de la cantautora catalana i també pels components de la seva banda. Rodat als boscos de Sant Pere de Ribes i a l’escola Ateneu Igualadí, la gresca està assegurada entre guerres de coixins, rituals a la natura, salts en llits elàstics, revolucions a l’aula i un concert nocturn al sorral de l’escola.

Cargando
No hay anuncios

L'artista explica que va tenir la necessitat d’escriure aquesta cançó al llegir una

notícia sobre les amfetamines i altres fàrmacs que se subministren als Estats Units als infants que “no encaixen” en el sistema. “Avui dia, el meu germà hagués estat etiquetat i diagnosticat d’alguna cosa. Per sort, aleshores no hi havia tant d’afany de medicalitzar els infants”, reflexiona la Lali.

Cargando
No hay anuncios

Per aquest motiu, I wanna jump! (la versió anglesa de la cançó i el videoclip) serà el single de presentació fora del nostre país quan aquest 2020 Lali BeGood presenti el disc Future-Oh! , desembarcant a Berlín i altres ciutats de Centreeuropa i portant el seu kindie rock a Filadèlfia, al certamen 2020 KindieComm Showcase, pel qual han estat triats entre centenars de propostes.

El disc

Future-Oh! aplega onze temes que transiten pel funky, el kid-hop, el country, el reggae, el folk, el rock, el pop, la cumbia i la música balcànica. Sense complexes ni tabús, amb lletres que toquen vivències i valors compartits per pares i fills, la Lali va teixint un diàleg que esborra la barrera entre escenari i públic.