El SAT! tanca temporada amb un musical

El SAT! tanca la temporada de programació aquest mes de maig amb l’espectacle familiar El gran llibre màgic, a càrrec de la companyia T. Gràcia. Un musical amb el qual es proposen fomentar la lectura entre els infants més petits i fer-los viatjar al món dels contes.

El Gran Antonelli i en Luiggi Il Castratti són dos xarlatans, venedors ambulants, que hauran de resoldre l’enigma que envolta El gran llibre màgic : caputxetes vermelles que parlen a l’inrevés, dràcules cecs, prínceps blaus amb alteracions d’identitat… Qui ha contagiat el llibre amb un virus que fa que esternudi constantment i capgiri tots els finals dels contes?

Un punt de partida per a un espectacle recomanat a partir de 4 anys i que es podrà veure aquest mes de maig, els dissabtes a les 17.30 h i els diumenges a les 12 h i a les 17.30 h. Recordeu que, com passa amb totes les propostes del SAT!, a la seva pàgina web hi trobareu material pedagògic per treballar els valors educatius de l’espectacle abans i/o després de la funció.e

El gran llibre màgic

3, 4, 10, 11, 17 i 18 de maig

SAT! Barcelona

www.sat-teatre.cat