Gaudir de la neu en família

Algunes propostes més

Càmping Fontfreda - Castellar del Riu (Berguedà)

El Càmping Fontfreda, a tocar dels rasos de Peguera, permet gaudir de la muntanya en general i de la neu en particular a les nombroses famílies que s’apleguen allà durant els mesos d’hivern. De fet, els propietaris del càmping, l’Ester i el Miquel, sempre han apostat per crear un ambient familiar on els més petits són els autèntics reis. Ells són els protagonistes dels tallers i minidiscos que organitzen els caps de setmana, de les excursions pels voltants del càmping o dels descensos en trineu.

Estació d’esquí Port Ainé - Rialp (Lleida)

El nou Parc Lúdic i d’Aventura de Port Ainé posa a l’abast dels nens i nenes noves zones d’esbarjo i activitats alternatives a l’esquí i de divulgació de l’espai natural que ens envolta. Pista de tubbing i de trineus, parc d’aventura als arbres per a nens a partir de quatre anys, disc golf, tirolina de 50 metres... Aquestes activitats, juntament amb la ludoteca El Niu del Gall Fer i les excursions amb raquetes, de ben segur que engresquen els exploradors muntanyencs més petits.

Estació d’esquí Grandvalira - Andorra

L’estació d’esquí més gran del sud d’Europa ha estrenat aquesta temporada l’espai familiar Mon(t) Màgic, on els infants d’entre tres i deu anys s’endinsaran en boscos nevats i trobaran personatges màgics com fades i follets, alguns estàtics i altres dinàmics que interactuaran amb ells mentre esquien. Fins i tot podran entrar esquiant a la casa d’una bruixa que viu allà! L’estació manté, tanmateix, l’Imaginàrium, on la canalla pot aprendre a esquiar, o el Bababoom Circus, on la canalla de fins a 12 anys pot descobrir l’ snowboard.