Connecta't a l'univers NUSHU

Connecta't a l'Univers NUSHU / NUSHU Zoom

NUSHU necessitarà la vostra ajuda cada setmana! Sobretot, la dels terrícoles petits, a qui us demana que continueu investigant i que li envieu les vostres conclusions. Cada setmana us proposarà reptes, jocs i dubtes perquè li doneu un cop de mà en la seva recerca. Li podeu fer arribar els vostres informes en format d'imatge, vídeo, còmic o el que se us acudeixi, a través de diferents canals:

Per exemple, podeu explicar-li allò que heu trobat a través del portal NUSHU de l''Ara Criatures'. Cada setmana publicarem una entrada amb informació de la missió de NUSHU. Al final d'aquesta setmana hi trobareu un enllaç que heu de clicar per deixar la vostra opinió.

Tot i que NUSHU acaba de pujar a la superfície terrestre, ja és un fanàtic de les xarxes socials. Fins i tot s'ha obert un compte d'Instagram des d'on explica el seu dia a dia en primera persona. També hi ensenya vídeos graciosos on surten els seus amics i avança detalls de la seves investigacions setmanals.

També podeu seguir les seves aventures per Twitter i Facebook, des d'on un equip de terrícoles magmàtics l'ajuden a arribar al màxim de gent possible.

Per què no proveu d'escriure-li algun comentari? Segur que li encantarà! Ah! I no us oblideu d'un detall molt important! Si voleu que NUSHU ho llegeixi, no us descuideu d'escriure el hashtag #NUSHUAR.
Amb l'ajuda de tots, aconseguirem salvar el planeta!

Què he de fer per veure NUSHU?

  1. Crea un compte d’usuari clicant aquí. No t’oblidis de confirmar el correu electrònic.
    Zoom
  2. Aconsegueix la missió impresa que surt cada dissabte de tres maneres: al suplement Ara Criatures, des de la missió publicada a la web del suplement Criatures i des del teu compte a la web de NUSHU. La missió inclou codis de realitat augmentada.
    Zoom
  3. Descarrega’t l’aplicació NUSHU AR des de l'App Store i Play Store i entra a la missió de la setmana! Busca els codis per parlar i jugar amb NUSHU.

Zoom