Nushu

Qui és NUSHU?

Coneix l’extraterrestre que investiga l’actualitat terrícola amb realitat augmentada

Aquests són els personatges d’aquesta aventura: NUSHU i els seus amics!

NUSHU és un extraterrestre de tipus lavònic. Ell i la seva espècie porten milers d’anys vivint sota els volcans de la Terra i mai han sortit a l’exterior. Però tot canvia inesperadament un dia NUSHU s’avorreix, decideix agafar sense permís una nau R.I.T.A. per fer una volta, un volcà entra en erupció i BUM! És expulsat a la superfície terrícola! Ràpidament se n’adona que alguna cosa està passant amb els éssers humans... Podrien estar posant en perill la vida de la Terra i, en conseqüència, la de tots els lavònics que també hi viuen?

NUSHU necessitarà l'ajuda dels nens i les nenes! Només amb la intel·ligència, la curiositat i les ganes de canviar el món dels petits terrícoles serà capaç de trobar resposta a tots els misteris de la Terra.

Què he de fer per veure NUSHU?

  1. Crea un compte d’usuari clicant aquí. No t’oblidis de confirmar el correu electrònic.
    Zoom
  2. Aconsegueix la missió impresa que surt cada dissabte de tres maneres: al suplement Ara Criatures, des de la missió publicada a la web del suplement Criatures i des del teu compte a la web de NUSHU. La missió inclou codis de realitat augmentada.
    Zoom
  3. Descarrega’t l’aplicació NUSHU AR des de l'App Store i Play Store i entra a la missió de la setmana! Busca els codis per parlar i jugar amb NUSHU.

Zoom

Funciona amb realitat augmentada!

L’aplicació per a mòbils i tauletes NUSHU AR (disponible per a iOS i Android) et permetrà connectar amb NUSHU! És a dir, podràs parlar-li i jugar amb el petit lavònic en escenaris que apareixeran damunt el paper de la missió.

Vols saber com fer-ho? És molt fàcil! Només has de seguir els passos que t’expliquem en el vídeo següent.

Descobreix els personatges

NUSHU

Zoom

És un lavònic de 562 anys (en edat d’infant) i fa 8 centímetres d’altura. Va néixer sota dels volcans de la Terra i mai havia sortit a la superfície fins que un volcà en erupció el va expulsar. És molt curiós, alegre i trapella. Però també és despistat i una mica poruc. La seva missió? Salvar el planeta abans que els terrícoles adults el destrossin. L’ajudes?

R.I.T.A.

Zoom

És una nau espacial lavònica de tipus “Robot Intel·ligent Transportador Adjunt” (R.I.T.A.). Té 70 milions d’anys i mesura 20 centímetres. En el passat, va conduir els lavònics fora del seu planeta quan aquest va explotar. Des de llavors, ha viscut sota els volcans terrestres, fins que NUSHU la va agafar sense permís i van sortir a la superfície de la Terra per accident. És molt llesta i responsable i li agrada riure’s de NUSHU. El seu objectiu és ajudar a NUSHU en les seves missions!

C-LY

Zoom

És el robot-projector de NUSHU. De fet, va ser la seva primera creació com a inventor, així que va fer el que va poder... El va muntar sota dels volcans i, com que sempre acompanya a NUSHU, també va sortir a la superfície de la Terra. De moment, la seva única qualitat coneguda és projectar records i informació.

TULU

Zoom

És l’amiga pop de NUSHU. Es desconeix el seu origen, la seva edat i la seva professió, però se sospita que podria ser una espia. No li agraden els humans perquè diu que ho fan tot malbé. És forta i protectora, però al ser tan gran, sempre provoca destrosses sense voler.

ZUKO

Zoom

És un opòssum amic de NUSHU. Si li pregunteu a ell, es presentarà com ‘el millor opòssum de la Terra’, però ni de lluny. El seu somni es convertir-se en la millor estrella del rock de la història. És amigable i voluntariós, però pot caure adormit en qualsevol moment perquè és narcolèptic.