Criatures01/09/2012

Amb seguretat

Carmen Cabezas, subdirectora de Promoció de la Salut de la Generalitat, recomana les mateixes mesures de seguretat per als aliments de la carmanyola que les que es practiquen a casa: netejar bé els aliments, separar els crus dels cuinats i coure'ls bé.

L'Agència de Salut Pública de Catalunya ha publicat un fulletó amb el nom Dinars de carmanyola als centres educatius en què expliquen aquestes recomanacions i d'altres, com les del transport fins al centre educatiu. El podeu consultar a la web de la Generalitat (www.gencat.cat).

Cargando
No hay anuncios

Així, pel que fa al transport recordeu que heu de treure les carmanyoles del frigorífic a l'últim moment i transportar-les en una bossa isotèrmica. Tot just arribar a l'escola cal guardar-les a la nevera. Assegureu-vos que van identificades amb el nom del vostre fill i el curs al qual pertanyen. I recordeu que cal llençar tot el que hagi sobrat.