Criatures 28/03/2012

La farmaciola? Ets tu!

1 min

- L'Abril és propensa a tota mena d'accidents, grans i petits. Les caigudes de genolls i de cara ocupen el top ten del rànquing i ara que no l'alleto no tinc la solució màgica a mà... O el pit i la llet a mà!! - La llet materna conté múltiples substàncies antivirals, antibacterianes, components antiinflamatoris... La llet és una gran medicina que no cal guardar a la farmaciola! Això sí quan no la tens al pit la trobes a faltar.

En primer lloc cal explicar que la llet materna no és estèril, la llet materna és un líquid viu amb una micro-biòtica pròpia amb estafilococs, estreptococs i bacteris làctiques. Si no hi ha cap mena d'infecció a la lletaquestsi altres bacterisconviuen en harmonia.

Per tant aquests usos de la llet són sempre en el cas de no patir cap mena de problema de lactància res de: mastitis, dolor agut al pit, obstruccions, clivelles sobre infectades.... En aquestes condicions es millor no fer servir la llet per res més que no sigui alimentar a una criatura.

Així que anem a veure aquests usos de la llet:

d'aftersun Massa evidència científica no hi ha de tots aquests remeis, del que si quen'hi ha és del tractament de la conjuntivitisi les clivelles sobre infectades, però la llet humana ha estat usada durant anys per guarir o alleugerir aquestes petites dificultats. Així que ja sabeu a falta de farmaciola.... raig de llet! Però recordeu si hi ha cap problema al pit millor no fer-ho!

stats