Blog | Aprenent a ser mare
06/03/2017

Dos llibres amb óssos

Avui us vull recomanar dos llibres infantils originals i molt divertits, en els quals el protagonista és un ós.

En el primer, On, ós?, el personatge és un animal de veritat i té un problema real que tindria qualsevol ós que volgués viure en una casa pensada per a humans. En el segon, Au, bona nit!, l'ós protagonitza una història que podríem viure qualsevol de nosaltres un dia en què estem molt cansats.

On, ós?; Sophie Henn; Ed. CorimboOn, ós?

Cargando
No hay anuncios

"Em sembla que ja és hora que trobem un altre lloc per viure on puguis ser ós i gros", va dir el nen. "Però on, ós?"

Cargando
No hay anuncios

Un nen viu a casa seva amb un osset, però a mesura que aquest es va fent gran, el nen ha de buscar-li un nou lloc per viure. I aquí comença el periple que estructura tot el llibre per trobar l'indret ideal: al zoo no s'hi vol quedar, al circ tampoc, ni al bosc, ni a la selva... On trobarà el nen un lloc idoni perquè l'ós pugui viure content?

Cargando
No hay anuncios

No serà fàcil i, quan finalment el troba, després la cerca continua per buscar un lloc on puguin trobar-se alguna vegada de nou.

Un conte en el qual els nens poden participar aportant idees d'on podria viure l'ós i debatent els inconvenients i avantatges dels llocs proposats pel protagonista. I amb uns dibuixos genials que destaquen sobre el fons de color de cada pàgina.

Cargando
No hay anuncios

Au, bona nit!; Jory John i Benjii Davis, Ed. AndanaAu, bona nit!

"Estic cansat com mai. Em podria passar setmanes dormint. Mesos i tot!"

Cargando
No hay anuncios

Dos veïns, un ós i un ànec. L'ós està tan cansat que podria dormir setmanes seguides; l'anec, en canvi, està més despert que mai i decideix anar-lo a visitar. I tot i que l'ós ja li deixa clar que té molta son, l'ànec torna una vegada i una altra, ja sigui per preguntar-li si vol jugar a cartes o per ensenyar-li que s'ha fet mal al bec. Les il.lustracions, de l'autor, entre d'altres, de La balena, L'illa de l'avi i Grans amics, són molt còmiques i els nens de seguida empatitzen amb el pobre ós, mort de son. Un llibre ideal per passar una estona ben divertida i per llegir-lo abans d'anar a dormir.

Cargando
No hay anuncios

Bona lectura!