Propostes per viure les festes al Poble Espanyol

Nadal al Poble Espanyol acull aquest any les 24 sorpreses del calendari d’advent

3 min
Programa d'activitats de Nadal al Poble Espanyol

Aquest Nadal el Poble Espanyol es convertirà en l’escenari perfecte perquè nens i adults tornin a gaudir de la màgia de Nadal. L’esdeveniment va donar el tret de sortida del 4 al 8 de desembre, i continua els dies 11 i el 12 de desembre, del 18 al 30 de desembre (excepte el dia 25) i del 2 al 5 de gener.

La il·lusió de les dates nadalenques torna al recinte de Montjuïc amb algunes de les activitats ja tradicionals però també algunes novetats. El Poble estarà especialment decorat per a l’ocasió i, per primer cop aquest any, tindrà un fil conductor específic: el calendari d’advent. 24 racons temàtics relacionats amb personatges, tradicions i escenes típiques de Nadal representaran les 24 finestres d’un calendari d’advent. En aquests racons del calendari, els visitants trobaran un bosc màgic, els camells d’Aràbia, el Caganer, el pessebre, un gran arbre de Nadal, la mina de carbó, el racó de les bústies i els pastorets, entre d’altres.

Al recorregut no hi faltarà la 25a i més esperada sorpresa, la Casa del Pare Noel (del 4 al 24 de desembre), a qui els més petits podran lliurar la carta personalment, i el mateix passarà amb la Casa dels Reis d’Orient (des del 26 de desembre). Per visitar els personatges més màgics de Nadal caldrà reservar hora prèviament. A més, els assistents podran gaudir de música en directe a càrrec de grups de gòspel i swing.

Les entrades es poden adquirir a www.poble-espanyol.com a partir de 10 € i inclouen la visita a tot el Poble Espanyol. Per tant, els assistents podran aprofitar per visitar tots els carrers i places del Poble, admirar els més de 100 edificis que constitueixen aquest recinte històric, lliscar pels tobogans gegants, visitar el Museu d’Art Contemporani Fran Daurel o la recentment instal·lada exposició Un viatge fotogràfic. La construcció del Poble Espanyol, participar en algun dels tallers que els artesans del Poble proposen o fer un aperitiu o un dinar als bars i restaurants del recinte.

Estrena absoluta de l’espectacle 'YU'

Després de la bona acollida dels espectacles Euphoria i Emotion en les edicions de Nadal al Poble Espanyol dels anys 2019 i 2020 respectivament, Sàndal Produccions tornarà a la gran carpa del recinte per presentar YU, un espectacle de dansa, teatre i acrobàcia protagonitzat per set joves ballarines d’entre 16 i 20 anys. L’espectacle es representarà en un fascinant escenari de 360 graus i es podrà veure des d'una grada circular de tres nivells.

YU és la història de l’Ania, una noia incompresa que no s’identifica amb el seu gènere, per això s’evadeix en un món imaginari ple de fantasia on descobrirà l’essència de la vida: dins nostre hi ha la força per ser qui realment desitgem ser.

Aquesta proposta escènica multidisciplinària es representarà també tots els caps de setmana de gener. Les entrades per a aquest espectacle inclouen l’accés a les propostes de Nadal al Poble i ja estan a la venda a partir de 12 €.

Rock&Kids Nadal

Durant les dates nadalenques, adults i petits també podran gaudir del cicle de concerts Rock&Kids, que torna després de la seva primera edició, aquesta tardor, i que va tenir una molt bona acollida. Bandes d'homenatge a Guns N’Roses, AC/DC, Motörhead, Iron Maiden, Red Hot Chili Peppers i The Police adaptaran els grans èxits de les bandes originals perquè nens i nenes s’ho passin tan bé com els pares i mares.

Les entrades per a Rock&Kids inclouen l’accés a les propostes de Nadal al Poble i ja estan a la venda a partir de 12 €.

stats