Activitats amb nens 11/05/2021

Un llibre de cançons per als més petits de casa

Estrenem el primer senzill del disc, 'El bolet petitó'

2 min
Jordi Tonietti en un dels seus espectacles

El contacontes, rondallaire, cantant, compositor i comediant Jordi Tonietti ha editat un nou llibre-disc que inclou 19 cançons per acompanyar les criatures petites en l'aventura de créixer. Es tracta d'Un llibre de cançons per a petites i petits! (U98 Music) on trobareu cançons perquè la canalla aprengui activitats quotidianes com fer servir l'esponja, el raspall i la tovalloleta, endreçar les joguines, menjar tot el que hi ha al plat, caminar sense presses, jugar amb un gatet, ballar com el bolet petitó, dir bon dia o penjar bé la jaqueta. 

El disc vol ser una eina per a educadors, mares, pares, mestres, monitors i qualsevol que es preocupi per l'educació dels més menuts i inclou la partitura i la lletra de cada cançó, a més d'il·lustracions de Serena Sax. I és que aquest vol ser el primer d'un seguit de cançoners amb temes per educar els nostres infants i fer-los persones felices, solidàries, respectuoses i responsables. 

Un llibre de cançons per a petites i petits!

Jordi Tonietti porta des del 1982 voltant pel món cantant cançons, explicant contes i rondalles i intentant fer somriure petits i grans. Ha fet més de 4.500 actuacions arreu dels Països Catalans i altres indrets de tot el món, moltes de les quals en llocs tan inversemblants com dalt del remolc d'un tractor, a peu de terra, en una plaça empedrada, sota d'un ametller, al damunt de sis taules de menjador d'escola, a dins d'un autobús, en una barca o en una capella.

Us oferim un primer tast d'aquest nou treball amb el primer senzill, El bolet petitó, on Tonietti canta amb la seva filla Isaura. A cantar!

El bolet petitó - Isaura i Jordi Tonietti
stats