Autor

Alba Padró i Arocas (Manresa, 1976).  Dedico més hores a l’assessoría de lactància que a la meva professió. Assessora del grup ALBA Lactància Materna,  formada per la Federació Catalana de grups de Suport a l’alletament i IBCLC, certificació internacional que verifica els meus coneixements de lactància materna.

Fa 65 milions d’anys que uns mamífers similar a nosaltres poblaven la terra, aquests mamífers i molts d’altres van alletar les seves cries transmetent de manera innata o cultural  les claus de la lactància a la següent generació. Amb l’arribada de les llets artificials cap al 1860 esborrem del mapa tota la cultura que ens havia permès sobreviure com a espècie.

M’interessa descobrir tot el que pot estar relacionat amb la lactància, de manera directa o indirecta: art, altres mamífers, mites, llibres, històries…. i les últimes novetats científiques que apareixen dia a dia.  Vull crear una mena d’enciclopèdia de la cultura de la lactància que hem perdut. Estic segura que la informació és la clau del èxit.

El bloc  “Som la llet”ha estat guardonat amb el premi: Bloc Personal 2010 als Premis Bloc Catalunya.

29 comentaris

 • lorena ros sanz

  21/11/2014 16:37

  Porto 21 mesos donant el pit – ja no puc més – i no hi ha manera de que el deixi. Nomès pren a la nit – és l’unica manera que s’adormi- i a mi m’està treient de polleguera. alguna recomenació?

 • Alba Padró

  18/03/2012 19:26

  Gent, aquests comentaris no m’arriben directament i no els veig si no entro :(
  Sisplau si voleu fer qualsevol consulta apunteu el meu mail:
  albapadroibclc@hotmail.com

  merci i perdoneu

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús