Contes de Nadal

-

Us desitjo a totes i tots una bona Nit de Nadal, un Bon Nadal i un feliç Sant Esteve. Avui dos contes de Nadal, un amb final feliç i un que aviat espero que el tingui.

-

Recordeu a la Begoña i el Kosmo, doncs per no perdre  ni el fil, ni els ànims,  de la seva història la Myriam Moya va tenir una idea 379123_205994099488059_100002324107628_466276_1692713682_n.jpg genial, que podem fer totes des de casa, encara que estiguem en família amb amics o a la cuina fent un sopar per tota la família!

La proposta de la Myriam és que totes pensemm entre les vuit i les nou del vespre d’avui, en la Begoña i el Kosmo, que els enviem un pensament, la nostra energia, els nostres desitjos perquè en aquest moment mare i fill estaran junts compartint el seu amor i nosaltres que els estimem i volem que per fi puguin retrobar-se els donem suport incondicional.

Així que ja sabeu! Energia, positivitat i força per ells!!!!

El meu segon conte de Nadal ara us l’explico.

Hi havia una vegada una mare que va venir a veure’ns buscant ajuda, tenia una nena petita de poc més d’un mes i els mugrons com els Rpd1.jpg veieu a la imatge. Aquesta mare forta, lluitadora i valenta havia recorregut la Meca la seca i la vall d’Andorra  buscant ajuda. Esperant que algú pogués guarir les seves ferides, que apartés el dolor, la febre i el patiment de la seva lactància.

Per sort es va trobar en el seu camí a molts àngels d’aquells que de vegades la vida té el detall de regalar-te. Cada una va fer tot el que va poder per ajudar-la. La Marta Coromines la va acompanyar a la llevadora per explicar quina era la situació, l’Alícia Vilaret la va anar veure dues vegades a casa seva i la va acompanyar a casa de dos àngels més; les germanes Moya que la van acollir i ajudar a casa seva.

Han passat cinc setmanes gens fàcils, aquesta mare ha vist metges que li volien donar pastilles per tallar-li la llet sense dir-li quina funció tenien aquelles pastilles, li donaven PureLan per guarir aquestes ferides i li deien que el millor que podia fer era deslletar per guarir-se.

Però aquesta mare tossuda i valenta que ha passat per dues mastitis i dos abscessos en poc més de dos mesos ha seguit endavant perquè volia alletar la seva nena per sobre de  totes les coses i volia,  tot i  el dolor, seguir endavant.

Rpd.jpg

Aquesta és la foto de l’última vegada que l’he vist. M’ha alegrat infinitament poder abraçar-la veure la somriure per fi després de tantes setmanes de patiment.

Gràcies àngels de la guarda, gràcies per no deixar-vos rendir, per no caure en perjudicis, per creure que podíem fer-ho entre totes i acompanyar-la i no deixar-la sola en aquest procés.
Això sí que és esperit Nadalenc! GRÀCIES!!!!!!!!

Bon Nadal a totes!

Sé que no ho celebres i potser no llegiràs mai aquesta entrada però sóc feliç pel que has aconseguit i feliç per veure que hi ha bona gent  en aquest món disposada ajudar a canvi d’un somriure!

I’D Miilad Said ous Sana Saida                                                                                                         عيد ميلاد مجيد

4 comentaris

 • SilviaJ

  27/12/2011 9:54

  Buf, com em sona aquesta ferida…. jo també vaig tenir una de semblant i vaig passar un mes (el primer mes del meu tercer fill) terrible. No vaig anar a cap grup de suport suposo que per mandra però al cap del mes i, encara que no us ho cregueu, amb ajuda del purelan i les mugroneres , o simplement perquè havia de passar, va començar a tancar-se la ferida. Tenia pànic a que el nen es despertés perquè me l’havia de posar al pit i no suportava el mal que em feia, menys mal que “només” va durar un mes…

 • Sara

  26/12/2011 13:37

  Quina dona més valenta, s’han de tenir molt ben posats per continuar una lactància amb aquestes ferides terribles al mugró, el més fàcil per ella hagues estat la llençada de tovallola, però ella ha estat ferma i ho ha pogut superar! ara, nomès desitjar-li una molt bona lactància i que ho gaudeixi, que ja toca!

 • Noemí Bellanco

  24/12/2011 15:27

  Tinc un nen de 15 mesos i encara em cauen les llàgrimes quan llegeixo aquestes realitats. Gràceis a tots els que ens guieu en aquest camí.
  Bon Nadal!

 • victoriacardona

  24/12/2011 11:32

  Bon Nadal, Alba!!!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús