Les tetes de la “Pe”

Les xafarderies no són el meu fort, però m’he auto-obligat a llegir on-line un parell de revistes del cor per posar-me al dia i poder parlar de les seves tetes amb propietat.

Abans de res, feu-me un favor; llegiu el títol de l’entrada d’avui. Sí? Ja ho heu rellegit? Queda clar? LES TETES DE LA PE.

Crec que podria acabar l’entrada d’avui arribats a aquest punt, però no, més que res per si no ha quedat clar.

Les tetes de la “Pe”, aquest és el títol de l’entrada d’avui i així de clar ho penso. Porto una setmana llarga escoltant el mateix tema. Al matí escolto la radio i en un programa troben una desgràcia que la Pe no doni teta a la seva criatureta. En parlen als fòrums

Pe.jpg d’Internet i tot són suposicions, perquè pel que entenc ells no han dit res de res. De fet tothom diu que han tingut un nen però ells no han dit ni mu. I passo de veure la tele i passo de sentir bajanades.

A Espanya hi ha més de 23.298.602 dones, 10 milions d’elles en edat reproductiva. O sigui que a Espanya hi ha l’astronòmica xifra de 20 milions tetes amb potencialitat productiva. I no tenim altre feina que fixar-nos en 2 tetes d’aquests 20 milions? Som una mica curts de mires o són manies meves???

Les xifres de lactància a Espanya són baixes, per no dir paupèrrimes, tot i que sembla que van augmentat, però no acabo d’entendre perquè ens sorprèn que 1 dona hagi optat per no donar pit. Quantes n’hi ha en la mateixa situació en aquests moments. Moltes! I potser també les deixen verdes com a la Pe, però és clar la Pe és un personatge públic i tothom pot opinar del que fa amb les seves tetes.

Sembla que ha dit, perquè tampoc està clar que això sigui cert, que no dóna pit per evitar engreixar-se i que li caiguin les tetes.

Us estranya? Doncs a mi no. Aquestes són dues de les causes adduïdes per les dones per no alletar juntament amb totes aquestes: la teta és molt esclava, prefereixen integrar el pare en l’alimentació de la criatura, que són mares modernes, que volen  recuperar la seva vida….

Deixem-nos de rotllos, la Pe és un sex symbol i això ha de ser dur. Ella representa l’ideal d’atractiu eròtic i sexual; i donar el pit a molts pocs els sembla sexual i eròtic. La lactància és massa terrenal com per ser practicada per una dona que viu de la seva imatge.

Una presentadora alemanya que no conec de res deia que ELLA no es podia treure la teta a qualsevol lloc que hi havia paparazzi per tot arreu i que amb tot el dolor del seu cor no podia seguir amb la lactància i tenia que passar-se els biberons. Cal dir que la criatura no tenia més de dos mesos.

Al igual que aquesta presentadora, les tetes de la Pe són seves, i ella, i només ella, és la que tria quina funció els dóna i què fa d’elles. mirand-kerr-breast-feeding-636.jpgSi ella no vol alletar perquè creu que li cauran els pits, doncs que no alleti. Ja aprendrà que la gravetat fa estralls i que l’edat no perdona… O potser no ho aprendrà perquè amb una bona butxaca pots recautxutar-te mil vegades si cal.

El més bo del cas és que la mateixa revista on s’anunciava el naixement de la criatura de Pe i Bardem apareixen altres dones: futures mares i mares recents. Mar Flores i Miranda Keer.

Miranda Keer mare recent apareix divina i espectacular mentre alleta al seu fill Flyn. Ella mateixa juntament amb el seu marit es van encarregar de fer  aquesta foto i distribuir-la al twitter.

I Mar Flores que espera bessons i explica com també pensa alletar-los, de la mateix manera que ha fet amb els seus altres fills. Noiets això és un 2 a 1! No és una golejada però és una victòria!

Crec que he repetit per activa i per passiva que alletar o no és una decisió personal. Cosa que no vol dir que sigui el mateix, ni que siguin opcions al mateix nivell. Però les tetes de la Pe són les seves tetes i li pertanyen a ella. De la mateixa manera que no vull que ningú opini sobre les meves lactàncies no vull opinar sobre les decisions d’una altre dona sigui qui sigui.

Apa, ja em fet safareig una estoneta. I no em feu llegir revistes del cor en una bona temporada, sisplau!

8 comentaris

 • Lucila I.

  16/02/2011 17:46

  Depend de com estigui feta la operació Scherezade, si li han tallat els conductes no es pot, però si no els hi han tallat sí…

  Tornant a les tetes de la Pe: a mi plim… no sabia ni que estava prenyada o sigui que ja veieu quina sorpresa m’enduc! ;-P

 • Mayte Olmo

  08/02/2011 14:39

  EI!! No fa gaire vaig veure a la Paulina donant el pit, penso q era el Hola!! Ja van 3 a 1!!

 • cleta

  08/02/2011 14:23

  Sí, que faci el que vulgui. Però no només ella s’ho perd. El que hi perd més és el seu fill. I ell no en té cap culpa, que sa mare sigui (suposadament) una sex symbol. En fi…

 • Scherezade

  08/02/2011 10:27

  És veritat que faci el que vulgui. Tothom és lliure de triar. Sí que pot donar el pit encara que estigui operada.Conec una noia que el metge li va dir ,que si volia, li podia donar.

 • Neus

  07/02/2011 16:17

  Que faci el que vulgui però….(je,je) no creieu que ja les deu tenir operades les tetes? Potsewr no podria fer-ho….

 • Cristina

  07/02/2011 12:06

  Que faci el que vulgui… ella s’ho perd!

 • Desiree Baños

  07/02/2011 10:56

  No ho podies haver dit millor!!
  Cadascú que faci lo que vulgui amb les seves tetes! Jo dono pit, i si la Pe no vol donar que no ho faci…
  Com diu la Esmeralda: Chapo

 • Esmeralda Solis

  07/02/2011 8:53

  Nena!!! chapo!!!! y que nos importan las tetas de la PE, pensaba lo mismo ayer tarde…un beso

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús