“Ear-Seals E.C.I.”

 

Avui entrada dedicada a la Meritxell i la Mercè. Ara això semblarà un programa d’aquells nocturns de “tele botiga”, aviso.

Ear-taps.jpgBusques el regal perfecte per una coneguda que acaba de parir? Estàs tipa de reglar sempre el mateix? Vols un regal original, pràctic  i econòmic? Deixat seduir per: “Ear-Seals E.C.I.”

Regalaràs el mateix de sempre? Seràs tant poc original que regalaràs un d’aquests objectes inútils i tan vistos, anem-los a veure detalladament:

Potser has pensant en un tirallets? No!!  T’han regalat mai un aspirador el dia del teu aniversari? Acabarà en un armari al costat de la picadora Moulinex, la panificadora i la maquina de fer crispetes. Quin disbarat!

Li regalaràs la col·locació completa dels llibres de Carlos González? Tampoc!! Tots junts fan el seu pes, en el sentit més literal de la paraula! Però si la mare en qüestió no els ha llegit durant l’embaràs us peneu que ara que acaba de parir tindrà temps? No passarà dels agraïments!!

Potser un ram de flors o una planteta? Menys!!! Les flors es moren, les fan dormir al passadís de l’hospital i deixen un tuf a l’habitació que recorda a la d’un tanatori. Les plantes són maques però siguem realistes o la teva amiga és experta en horticultura o la planta acabarà morta al cap de poques setmanes. Altre feina té que preocupar-se de regar i adobar.

I una capsa de bombons? Mai! Els bombons formaran part del càtering de les visites. I la vostre pobre amiga arribarà a casa, obrirà la caixa i només trobarà els de licor, que ja sabeu que no són adequats per una mare lactant. De cap manera!

ear 028.jpgAixí que ja ho sabeu!! No us ho penseu més i demaneu ja “Ear-Seals E.C.I.” Sense cap dubte és el regal perfecte!

Sí, perquè  “Ear-Seals E.C.I.” és tecnologia d’última generació. És fàcil de transportar és hipoalergènic, ecològic i biodegradable  i s’adapta perfectament a qualsevol conducte auditiu! I tot això per només 2,20 euros! Increïble oi?

I què fa “Ear-Seals E.C.I.” diferent i especial? Doncs “Ear-Seals E.C.I.” gràcies al seu revolucionari disseny permet evitar-se tota mena de comentaris  indesitjats, sí! Les sigles del “Ear-Seals E.C.I.” ho deixen ben clar: Evitació de Comentaris Indesitjats!

La gent acostuma a empipar molt a les mares lactants. Tothom et diu què has de fer? Cóm ho has de fer i això et preocupa i et deprimeix?? No pateixis més, perquè des de el moment que et regalin “Ear-Seals E.C.I.”  et canviaran la vida

Alba Padró diu del “Ear-Seals E.C.I.”: “De fet jo he decidit deixar de regar mantetes brodades amb el nom de la criatura (Alòs i Transi vosaltres no us en lliureu). Ja està bé de fer regals inútils que no es fan servir. “L’Ear-Seals E.C.I.” és el millor regal que puc fer a les meves amigues! Sé que m’ho agrairan per sempre!!”

Vols que la teva amiga o coneguda estigui contenta? Vols que mai dubti de les seves qualitats de producció? No et pensis que et fa un regal sense importància! No creguis que està tan pelada que no t’ha pogut fer un regal en condicions! No creguis que et regala la primera cosa que tenia al calaix de casa!!!NOOOO!!! Si et regalen “Ear-Seals E.C.I.”  tens una amiga  amb coneixement!

ear-taps1.jpgNo vols sentir els setciències que a partir d’ara et diran que tot ho fas malament? Utilitza els súper taps “Ear-Seals E.C.I.” de cera rosa que combinen en tot. Petits, modelables i adaptables, 10 unitats amb caixeta de regal per poder-los transportar. Et permeten fer la teva vida mentre els altres parles. Només cal que somriguis i afirmis lleugerament amb el cap. Ells feliços i tu també! Els taps passen desapercebuts, pràcticament no es veuen no els molesten ni et molesten!

Deixa de justificar les teves decisions, deixa de explicar perquè dones el pit abans de les tres hores, ara POTS no sentir-los!

I recorda no tenen data de caducitat! I amb aquesta bonica capseta de plàstic podràs guardar-los quan els pesats marxin de casa, i els podràs retrobar quan la teva lactància prolongada comenci a ser tema de discussió. Però tenen més usos!!

Els pots usar per evitar les critiques perquè: dorms amb la criatura, no la portes a la llar d’infants, no dones complementaria als quatre mesos, portes la criatura penjada al coll…. i infinitats de situacions més!

 ear 027.jpgExistències il·limitades, fes la teva compra a la farmàcia més propera o al súper de la cantonada. No ho dubtis triomfaràs i faràs feliç una família! Recorda “Ear-Seals E.C.I.” o el que és el mateix taps de cera!

Si el compreu ara rebreu de regal un “Sticking plaster-E.B” (Especials Bocamolls) per tancar boques si un dia et deixes els taps!

Etiquetes ,

20 comentaris

 • maria rendo

  17/02/2011 19:27

  cúanta sabiduría, lo que me he reído……..

 • Allona Riera

  28/01/2011 8:19

  M’encanta! :D

 • Alba Padró

  25/01/2011 22:20

  Lucila: El Sticking plaster-E.B, esparadap Especial Bocamolls, quan amb els taps encara els sents cal pendre mesures més serioses!

 • Maria

  25/01/2011 22:07

  Jajajaja boníssim!!
  He de dir q, a mi, un amic invisible em va regalar taps per les orelles quan estava embaraçada. Això sí, ho va fer dient: així podràs dormir tota la nit i descansar bé sense q et molesti la criatura!!
  Encara estic de pedra…

 • àngels font

  25/01/2011 21:39

  A mi m’haurien anat molt bé els primers mesos i ben pensat ara hi ha dies que també m’anirien bé aixi no discutiria amb el meu home sobre “has sentit què m’ha dit?? la pròxima vegada que m’ho digui li contesto!!!” i ell ” tot t’ho prens malament..” Si, crec que me’n compraré una caixa!
  Gràcies per la idea!

 • Marina

  25/01/2011 21:08

  Estaba flipando cuando lo leía… esta mujer se ha vuelto loca promocionando algo.. ¿qué será? jaaaaaaaaa jajajaja, muy bueno, yo creo que me voy a encargar 3 cajas

 • Lucila I.

  25/01/2011 17:15

  Gràcies Alba!

  Explica, explica de què va això del “Sticking plaster-E.B” que jo algun cop també he perdut la paciència i la diplomàcia algun cop (com l’enésima vegada que una persona molt estimada em va insistir en posar arrecades a la nena i jo li vaig dir que sí, que el dia que li posessim el piercing al xixi també li fariem forats a les orelles…)

 • Alba Padró

  24/01/2011 22:09

  jeje MontseMu ja farè l’entrada!!jeje

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús