28/04/2012

Per a què serveixen les colònies d'estiu

2 min

És hora d'apuntar els nens a les colònies d'estiu. A ells els van bé, perquè no paren de fer activitats i de menjar macarrons amb salsa de pot i de passar-se els polls els uns als altres, i dormen poc, s'esgarrinxen les cames i es tornen afònics de cantar bestieses a l'autobús, i tot això és fantàstic. I als pares també, perquè disposaran d'uns dies sense criatures, bons per a coses tan senzilles com tenir més temps lliure, o tan decisives per al futur de la parella com mirar d'apujar la mitjana anual de contactes sexuals fets sense presses i amb una mica més d'imaginació de l'habitual.

Per als separats amb nens és exactament el mateix, perquè els nostres nens també se'ns atipen de macarrons amb salsa de pot quan són de colònies, i també tornen afònics i amb els cabells colonitzats per polls i llémenes. Però el tema de la mitjana anual de contactes sexuals ja és tota una altra cosa, perquè depèn de si tens parella o no, i de si la teva parella té nens, i de si també els ha col·locat en unes colònies. Per això, i pensant especialment en els que no tenen parella, cada vegada s'organitzen més colònies per als separats i les seves criatures, tots alhora, som-hi tots, a veure si entre una activitat d'observació de nius i una excursió fins a una ermita es coneixen entre ells i sorgeix la possibilitat, en tornar al campament, d'imitar les parelles que encara no s'han separat i apujar la mitjana anual de contactes sexuals.

Però en aquesta mena de colònies no pots pas escollir amb qui hi vas, i és ben probable que el primer dia ja tinguis ben clar que no hi ha res que t'interessi, o que qui t'agradi de veritat sigui la monitora, una meravella de noia amb rastes, o el monitor dels nens, que així que pot es treu la camisa i ensenya uns abdominals espectaculars. I com que no hi tens res a fer, perquè els monitors ja s'espavilen entre ells, és possible que tinguis ganes de tornar a casa com quan tenies set anys i els teus pares t'enviaven de colònies.

Els que no esteu separats tampoc no us salveu dels perills de les colònies. Una setmana sense nens pot posar en evidència que no teniu cap interès a millorar cap mitjana estadística, ni res a dir-vos, ni cap ganes de sortir a sopar. I així comença la crisi que, amb l'ajut de l'estiu, us pot complicar molt les coses. Aixo sí: els nens s'ho passen molt bé!

stats