Entrades amb l'etiqueta ‘part múltiple’

2 senyoretes i 6 bebés

dijous, 11/11/2010
Foto de Woman's Day

Foto de Woman's Day

Han batut les estadístiques que diuen que, en condicions de reproducció naturals, un embaràs de 5 embrions es produeix un entre 60 milions. Son una parella de lesbianes, Melissa Keevers, de 27 anys, i Rosemary Nolan, de 21, i ja tenen una filla d’un any, que va parir la Melissa gràcies a una inseminació artificial sense estimulació ovàrica.

La historia la va descobrir la revista australiana Woman’s Day el passat octubre. L’embaràs segueix endavant i segons els metges, les criatures arribaran a la setmana 30 de gestació. Així la parella serà una família nombrosa a finals d’any.

Melissa, que repeteix embaràs i donant de semen, en conèixer la noticia assegura que va “estar en estat de shock durant setmanes”. Si ja ens esgoten dos bessons, t’imagines com és tenir 5 bebès i una nena d’any i mig?

Rosemary, la mare no gestant, és irlandesa i fa dos anys, quan Melissa es va quedar embarassada, van viatjar a Europa a donar la noticia a la família. Fins llavors el pare de Rosemary temia quedar-se sense nets. Tingues cura del que desitges, es pot convertir en realitat…