Pastís de Bolquers

És necessari l'Adobe Flash Plugin per veure aquest vídeo.

Feu clic aquí per descarregar-ne la versió més nova.


Quan tenim algún amic o conegut que espera un nadó, arriba el moment de pensar un bon regal de benvinguda al món per la criatureta (i pels pares).

Sembla una feina fàci però no ho és. Per sort avui en dia hi ha alguns que opten per fer llistes de naixement o dir-nos directament que els fa falta.

Amb el primer fill, com no es té res, hi ha més llibertat per regalar i sobretot per trobar quelcom que faci il·lusió i a la vegada sigui pràctic.

Quan va arribar la Noa van regalar-nos diverses coses, i malgrat que amb el temps hi ha algunes que hem fet servir més o menys, podem donar fer que les hem estrenades totes! La banyereta, la “baby cook”, la trona, la robeta de talla mini mini… i m’agradava explicar-li qui li havia regala’t i quina relació tenia amb ella.

Amb el segon tot canvia, i dóna la sensació que moltes coses bàsiques es poden aprofitar del germà gran. Per tant hi ha moltes coses de nados que ja ni et passen pel cap regalar si saps que ja hi ha una criatura a la família.

Fa uns mesos va néixer l’Alexis i se’ns va acudir fer als seus pares el regal que ens semblava més útil del món: bolquers!

Avui, us ensenyo com fer un pastís de bolquers. Perqué els que tenim nens sabem que no hi ha res que facis servir més els primers mesos i anys…

panyals2panyals3

5 comentaris

 • maria martínez

  21/07/2013 18:41

  HI ha moltes maneres de fer un pastís de bolquers si en voleu saber una de més fàcil que la del vídeo: http://wp.me/p3cqCN-65. Us animo a fer-ne que és molt fàcil!

 • Victòria Cardona

  01/12/2010 0:58

  Meritxell. Això ja et funciona, oi? El que no sé ben bé que dieu del forum de les “mamis”. Segur que ho arreglen! Una abraçada, Victòria

 • meritxell almirall

  30/11/2010 14:53

  Hola Neus,
  pel que veig no hi ha el nostre Forum… encara no està tot al 100% passat perqué estem pendents de poder publicar. Seria una llàstima perdre el contacte ara… preguntaré com fer per recuperar els forums o algo. Petons!!

 • Neus Berrio

  30/11/2010 0:27

  Hola Meritxell!
  A veure com prova aquest canvi!
  Sóc l’Arneu, del fòrum de les mamis d’octubre del ’09. Oi que no hi és el fòrum? Com ens ho farem?
  T’escric aquí perquè no sabia on fer-ho
  Ptó

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús