D'aniversari

Avui seré molt breu. Només dues paraules ràpides i escrites espontàniament per dir-vos

moltes gràcies.

He tingut l’oportunitat de conèixer a molts i moltes dels seguidors del meu blog gràcies a la presentació del meu últim llibre Qui mana aquí? a la Casa del Llibre i el Sant Jordi inoblidable en el que vaig veure, també a alguns dels vostres fills. Gràcies per ser-hi i per fer-m’ho passar tan rebé.

Fa un any que encetava aquest blog. Una petita gota d\'aigua Hem anat reflexionant, escrivint i llegint d’avis, de valors educatius, d’infants, d’adolescents i sobre tot d’encaixar les peces del trencaclosques amb aquelles petites qualitats que fan la convivència amable.

Felicitats a tot l’equip de Criatures, començant per Carles Capdevila – que em va demanar la meva participació a aquest portal. Al Carles li desitjo de tot cor molts èxits professionals en aquesta nova etapa. Endavant amb el diari ARA Diari Ara amb moltes suscripcions i molts lectors!

Sempre m’agrada pensar que a la nostra llar es creen uns vincles afectius ben forts que ens ajuden a anar amb seguret i l’autoestima ben alta de pares, sense sentiments de culpabilitat, per anar fent feina ben feta per la vida i amb l’esperança d’un futur millor.

M’heu afavorit

aprendre i aprendre

tot aquest any que hem estat plegats i estic agraïda a tots els blocaires i a tot l’equip… em sembla que això ja us ho dit. Bé més val dues vegades que no m’oblidi de ningú. Us porto a tots molt endins. L’amistat és un bé preuat.

Bé, a reveure i una bona abraçada,
Victòria

5 comentaris

 • Victoria

  20/11/2010 11:47

  Gràcies Meritxell, Glòria, Mey i Francesc i ambé a aquells amics i coneguts que no acaben de saber “identificar-se” i m’envien mails a casa. Tots plegats m’empenyeu a seguir hores escoltant, observant, estudiant i escrivint. És magnífic poder tenir aquesta activitat tan relacionada amb la meva mateixa vida.
  Ser pares, ser avis o ser docents ocupant-se directament de fer un món millor és un bon privilegi. Valorem-ho i… al peu del canó fins que Déu vulgui. Molts petonsa vosaltres i a les vostres criatures.

 • cesc

  19/11/2010 18:15

  Per molts anys Victòria

  I que et vegis amb cor durant molt de temps per a seguir amb els teus escrits sempre inspiradors

 • Mey

  19/11/2010 17:46

  Per molts anys!
  Un petó

 • Glòria Frigolé

  19/11/2010 12:40

  Gràcies a tu Victoria, per les teves entrades, per fer-nos pensar, per ajudar-nos en alguns moments. M’alegro d’haver-te conegut en aquest mon virtual, espero algun dia poder-ho fer en el mon “real”. Una abraçada!

 • Meritxell Almirall

  19/11/2010 12:19

  Moltes felicitats Victòria i gràcies pels teus escrits plens de reflexió. Una abraçada ben gran.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús