Criatures 15/06/2013

Un dia de circ

1 min

Al Circ a les Feixes del projecte Tot Circ les famílies poden gaudir d'un dia sencer de circ i espectacles, en unes instal·lacions preparades per disfrutar de la jornada sense trobar a faltar cap servei i amb totes les comoditats.

Podreu participar en un complet taller de circ on vosaltres mateixos sereu els únics protagonistes: trapezi, maroma d'equilibris, xanques de mà i de peu, hula-hoops gegants, rodets d'equilibri, monocicles i rodetes, saltabrinques, minitramps i malabars de tot tipus (diàbolos, bitlles, plats xinesos, pals de l'infern, catifes voladores...).

Els més petits podran gaudir de les caravanes de maquillatge, de camerino, instruments musicals... I tota la família podrà seguir l'espectacle de circ amb el pallasso Tastacirc, un divertit espectacle de circ amb malabars, equilibris, acrobàcies, humor i participació del públic. Per dinar podeu encarregar el menú de La Vagoneta o bé portar-lo vosaltres, ja que disposen d'un espai preparat amb zona de pícnic. Cal fer reserva.e

Taller de circ Tastacirc

Diumenge 16 de juny

Ctra. de Copons a Veciana, km 1,5

Copons (Alta Anoia)

www.totcirc.com

stats