Criatures 05/12/2011

Les tetes de la "Pe" II

3 min

--------

Qui m'ho hauria dit que onze mesos després d'aquesta entrada --------- Quan Pe estava recent parida i tot eren especulacions sobre si alletava o no i el s'obria debat públic sobre si les famoses poden o no alletar sense tenir-se que amagar per no ser immortalitzades pelspaparazzien un acte tan terrenal; el marit de la Rita, elXaviens va enviar unmaila les dues amb l'enllaç a una foto de una revista del cor. Dins el cos del missatge si mal no recordo ens deia quelcom com això: "I aquesta no dona el pit? Voleu dir??"

La foto era aquesta, i es pot veure molt gràficament l'augment de talla dels pits de Pe. Qualsevol mare, o pare, amb una mica d'experiència en el tema lactància sap que aquesta era la prova gràfica que Pe alletava. Però els rumors van córrer i tothom posava en boca seva que no volia alletar per motius estètics. Ja teníem la guerra oberta entre partidaris de la lactància i partidaris de la llet artificial. I mentre nosaltres resta de mortals ens tiràvem els plats pel cap ella no deia nimu! De fet ella en cap moment ha parlat ni ha explicat que feia ni que deixava de fer.

I ara de cop, després de 10 mesos, l'àvia de la criatura es despenja i anuncia als quatre vents que la Pe alleta i ens deixa a tots amb la boca oberta i amb cara de babaus!

I joflipoen colors de la vista que va tenir Pe! Quina estratègia!! Això és enginy noies, m'explico: Una de les raons per la que no volia donar el pit Pe, i altres famoses, era per evitar-se el moment de veure's en portada de totes les revistes amb la teta a l'aire. I és clar sí anuncia que no pensa alletar cappaparazzies dedica a buscar-la en aquest "compromès" moment.Ella ha donat pit sense que ningú l'emprenyi!!! Quinnivellassotu! I jo que em pensava que aquesta noia anava justa de neurones!!

Menció a part hem de fer al rebombori que ha causat Pilar Bardem, àviaamantíssima, en declara a la revista Holaque el seu net encara mamava:

“Penélope es la mujer más maravillosa del mundo y la madre más maravillosa del mundo que sigue criando a su hijo con el pecho” Aquesta afirmació ha ferit sensibilitats com no podia ser d'altre manera i aqui s'han conformat elsil·logisme:

  • Penélopeés una mare meravellosa per donar el pit
  • Totes les dones que donen el pit són meravelloses
  • Per tant les que no donen el pit no són meravelloses

Apa, ja la tenim servida!

La senyora Bardem potser ara és una mica conscient de com n'és complicat parlar del tema lactància sense ferir sensibilitats. Entenc que la interpretació de la frase dóna lloc a entendre exactament el que les mares ofeses han entès, però sense voler disculpar la senyora Bardem estic segura que no volia donar lloc a aquesta confusió.

Que una jove i una sogra es portin bé és quelcom miraculós perquè les que tenim sogra sabem que això d'alletar "taaaant" de temps no acostuma a fer cap mena de gràcia a la família i la sogra va en elpackfamiliarrecusador de lactàncies prolongades.

Tinc la sensació que l'àvia Bardemflipaen colors amb Pe. Ella va tenir tres fills i no sé pas si els va alletar però per l'època i el tipus de persona que em sembla que és ho dubto molt. Així que ara veure a Pe que compagina la seva feina i la criança de la seva criatura li deu semblar quelcomextrapalentari.

Vaja que ha vist poques mares lactants en acció i deu ser d'aquelles àvies que ensenya cofoia al net a la veïna mentre li diu: "Has vist que gran que està?? I només amb pit!!" I espera que la veïna posi aquella cara d'aprovació/satisfacció/sorpresa que la va inflar a ella com un paó.

Noies estic segura que les intencions de l'àvia eren només aquestes, inflar-se d'orgull, perquè ja sabeu que el seu net és el més guapo, el més gran i el més llest i sí, ella està segura que tot això és gràcies a les tetes de Pe! Bravo per elles!

stats