Criatures 02/02/2012

6 de febrer

3 min

-

La frase "HeyFacebookbreastfeedingis notobscene

-

Per començar seré agraïda i donaré les gracies de tot cor a MarkZuckerbergper haver creat aquesta xarxa social que m'ha permès retrobar amics de la infància, estar en contacte amb els amics i les amigues i a més poder xerrar amb un muntd'assessores de lactància d'aquí id'arreu del món. És un regal únic poder tenir aquesta relació tan estret amb totes elles i poder compartir informació de lactància que d'altre manera potser no ens arribaria.

Per tant gràcies per la seva xarxa social senyorZuckerberg,però ara que ja he estat educada anem a donar canya!!!!

I canya per què us preguntareu? Doncs perquè els caps pensants delFBno tenen massa afició per les imatges de lactància que moltes de nosaltres pengem als nostres murs o àlbums de fotos.

No és la primera vegada queFBtitlla d'obscenes imatges de lactància que les usuàries han pujat als seus perfils. I els moderadors delFBel que han fet és esborrar les fotos i en el cas de ser reincidents les usuàries han vist com els seus comptes a la xarxa han estat eliminats!

Cal deixar clar abans de res que són el moderadors delFBels que marquen les fotos com a obscenes i també algun usuari que les veu és el que opina que les fotos són textualment: obscenes o de nuesa ( literal). Home, a vegades a les nostres fotos es veu un tros de pit però si això és anar nu ja podem plegar!

Tinc molt clar que d'una mateix tema podem tenir opinions diferents i també tinc molt clar que hi ha molta gent que no li agrada veure tetes en la seva vesant fisiològica i tot i que no ho comparteixo ho puc respectar. Però el que no puc entendre és que qui ha de revisar les fotos, per decidir si són o no són obscenes pensi el mateix que el que les titlla d'obscenes. No hi ha criteri??!

Obscè ve del llatí i vol dir literalment: sinistre, indecent.... De moment això no em quadra amb cap imatge o fotografia de lactància que conec!

Els vull dir als senyors delFB, per si no ho saben, que hi ha altres imatges que circulen alFBque sí em semblen obscens, autèntic terrorismes visual com diu la meva amigaIrune! Heu vist la imatge d'una nena suposadament maltractada que circula per la xarxa? Amb la careta feta una un cromo? Ens l'han venut com una nena maltractada doncs no, resulta que no és cap nena maltractada és el resultat d'un dia a l'escoleta al costat d'una amiga una mica salvatge. Sigui com sigui no cal!

I la imatge d'una criatura, que sembla prematura, llençada al cubell de les escombraries?!!! L'heu vist!!!???? Si això no és obscè i un tros de teta ho és ja podem plegar! Per mi això és sinistre de totes totes! Però és clar aquesta és només la meva opinió: NO CAL!

Alletar no és obscè senyors delFacbook!Perquè si em de començar a marcar i senyalar fotos obscenes elscol·lapsoel correu!

Per explicar-los que les tetes no són sinistres el dia 6 s'han organitzat concentracions a tot el món davant la seu de Facebook, a Catalunya no en tenim i la manifestació es farà a Madrid, en aquest enllaç teniu tota la informació, però hi ha coses que si podeu fer per deixar clar als senyors delFBque la lactància és salut i no pornografia!Així doncs podeupujar al vostre perfil una foto alletant a la vostra criatura i deixar clar que tenim pits, sí! I que no ens exhibim, només ensenyem el més bonic que hi ha al món!

Animeu-vos i omplim elFBde lactància!

stats