Criatures 14/10/2011

Estan carregats de punyetes

3 min

espai Fa un setmana la TatianaReyesem va passar un enllaç a través delFacebook, era la TatianaReyes"promo" Tots sabem que la publicitat té un propòstit: vendre. Si fan anuncis és per promocionar i vendre un producte concret, no hi ha volta de full. Però la publicitat, com a mínim a casa nostra, i en teoria és regeix per un codi d'autocontrol. No sé què passa a Itàlia i si tal codi existeix però aquest anunci es passa el codi per un lloc que tots sabem. Fa poc es va publicar una llista de productes que havien de rectificar la seva publicitat per enganyosa i no demostrada científicament. Aquest anunci tot i que no és de cap aliment podria entrar a la llista!

L'anunci és de tetines, de les que no penso escriure el nom per fer-los publicitat. Si mireu l'enllaç podreu veure de quina marca parlo.

Com sempre afirmen amb cantarella que la lactància és el millor per la criatura, no en tenim cap dubte, i fins aquí tot bé. Però de cop ens mostren dos nadons i ens diuen "Però quan no és possible ..." Què vol dir que no és possible?? Alletar a dos nadons no és possible????

Una cosa és que la mare no vulgui, que pensi que és millor donar lactància mixta, però d'aquí a afirmar que no és possible i va un tros! Això és una mentida com una casa de pagès. Aquí al bloc em pogut llegir relata d'alletament de bessons! És cert que si la lactància amb una criatura és complicada amb dues pot ser el doble de complicada però afirmar que no es pot ho trobo molt greu! Això és publicitat amb mala baba! L'exemple és agafat pels pèls i no és ni adequat ni oportú al meu entendre.

Remeno pel Youtubei de nou més anuncis de la tetinaextraplànetaria!

Esmaperduda, sorpresa, xocada, meravellada.... Suposo que així volen fer sentir a les mares els creatius que han de vendre aquesta tetina. Al·lucino.En tema publicitari està tot vist també ho sabem, els anuncis que van dirigits a les mares ho han intentat tot per cridar-nos l'atenció. Peròaquestsés el primer anunci de tetines que veig en 3D. No cal possar-se les típiques ulleres blaves i vermelles, es pot veure perfectament sense elles.

Molt modern, molt actual, molt in, moltfashiono com li vulgueu dir però de nou ens volen prendre el pèl amb llumetes i espectacle mentre no fan més que enganyar-nos.

Va senyors que no somtontes!!! A mi és que quan em comparen amb un tros de plàstic em poso de mala llet! Les tetines dels biberons són per alimentar, per aconseguir transportar la llet del recipient a la boca de la criatura. Cal que sigui segur per les criatures i que aconsegueixi el seu propòsit. Però calen tantes floridures?

Ens volen deixar bocabadadades amb tanta tecnologia!? És cert que la succió de les criatures es modifica a mesura que creixen però no calen tetines ultrasòniques per tal feina. Amb unanormaletaja fem via. Les tetines de plàstic sempre seran això un tros de plàstic que imita la forma d'un mugró, res més i per adobar-ho no tenen cap extra incorporat.

El pit matern si que és un inventextramegasúpermaxifashion! No hi ha tetina que li arribi ni a la sola de les sabates! A veure qui és capaç de fer tan amb tant poc! No ens cal el 3D per publicitar-la!

Fa un parell d'anys que va sorgir aquest "anunci" per Internet. Potser pensareu que a la teta no li cal publicitat. Però si li calgués, aquest anunci és publicitat certa i fidedigne:

Com a mínim no ens enganyin senyors venedors. Perquè vendre segur que vendran però no cal complicar-se la vida i fer tan soroll per tan poques nous!

stats