Criatures 19/09/2012

XX

4 min

-

Llegia fa uns dies per aquests mons de Sant Google una mare que es queixava que amb tanta teta no podia gaudir del sexe com abans de parir. Així que avui toca sessió XX!

-

La mare en qüestió estava molt enfadada perquè es queixava que amb la lactància i el collit no podia tenir sexe amb la seva parella. Estava indignada i assegurava que si en tenia un altre ( li caldria recordar que per fer-lo cal posar-se mans a l’obra) li donaria bibe per poder seguir amb la seva vida de parella i no malmetre la seva vida sexual.

En primer lloc estimades (i estimats) la vida de parella després de ser pares fa un gir de 360 graus! La parella es transforma en família i el sexe acostuma a passar a un segon pla de la relació. A la majoria de dones la libido ens cau als peus i no tenim ganes ni temps ni esma en pensar en res que no estigui relacionant amb les criatures. Mai trobem el moment de posar-nos a la feina i fa mandra, molta mandra, perquè el que realment volem quan els nostres petits dormen és DORMIR amb ells!

La sexualitat després de la gestació i el part es sol transformar i la maternitat i la paternitat modifica molt la nostra vida de parella, s’ha acabat allò del polvet ràpid (o no) perquè ve de gust o perquè ens trobem al passadís i una cosa porta a l'altra! Ara cal planificar i buscar el moment i això a les dones se’ns acostuma a fer muntanya amunt!

La lactància i el collit no ajuden és cert, però tampoc podem donar-los la culpa de tot, que és molt fàcil excusar-se en això! Per tant si preteneu recuperar aquella flama, aquella passió i aquella lubricació vaginal (tot s’ha de dir) poseu-vos les piles noies!

El més important és planificar el moment, sí, ara calpensar en quin moment podreu tenir la criatura adormida i fora de joc. I això sí penseu que planificar i buscar el moment no vol dir que sigui respectat per les vostres criatures, així que si finalment la criatura es desperta i us aixafa la guitarra agafeu-vos-ho bé. Tot sovint la imaginació, el desig i les ganes augmenten quan no ens deixen fer una cosa. Així que segur que a la segona (o a la tercera) va la vençuda i encara en teniu més ganes!

Un altre tema a tenir present és la sinceritat. El nostre cos es modifica i es transforma. El que potser ens resultava agradable i plaent abans ara pot ser molt desagradable. Per tant cal parlar amb la parella i descobrir el que ara ens agrada. Un tema important a comentar i pactar són els nostres pits. Hi ha dones a les que excita que la parella els toqui o fins i tot succionin els pits però a moltes altres els fa molta angunia i prefereixen deixar els pits fora de joc sexual.De la mateixa manera també cal que la parella us digui que sent i pensa dels vostres pits plens de llet perquè les reaccions de fàstic o d’excitació són al 50%.

Tercer punt: Hi ha més lloc que el llit per fer l’amor. Sí, el llit és còmode i tovet però teniu una casa inexplorada per descobrir! Hi ha mil llocs per tenir sexe, potser acabareu masegats i un pèl adoloritsperò deixar el plançó clapant al llit familiar i fer-ho en lloc “exòtics” té el seu encant. Si la criatura és petita podeu plantejar-vos fins i tot no sortir de llit, es deixa al petit en un costat o al bressol en sidecar i es gaudeix del moment en pla adolescent a casa els pares!

També heu de saber que la vida sexual de la mare lactant tot sovint va lligada als lubricants vaginals. Les hormones ens deixen la vagina seca literalment i com que tenim el cap en altres coses aconseguir una bona lubricació vaginal és complicat. Per tant els lubricants de farmàcia o de Sex-shop us poden ser de gran ajuda per aconseguir que la penetració sigui agradable i més si porteu una cicatriu de peatge als baixos!

I un apunt dedicat a vosaltres “mares esgotades multi-tasca”: Si finalment aconseguiu trobar el moment, el lloc, aconseguiu que la criatura dormi com un tronc, teniu el lubricant de pinya colada a punt.... Sisplau centreu-vos!!! Intenteu oblidar-vos del que heu de fer l’endemà, no penseu en la llista de la compra, en els plats bruts de la pica, en que heu de posar la rentadora, en que heu de pagar la factura del gas, en que la sogra us tornarà ximples.... Intenteu concertar-vos en el que feu i no penseu en res més que no sigui el que esteu fent!I ja us informo que tot i així tindreu l’orella parabòlica connectada i que sentireu mil vegades que la criatura es mou, encara que esteu a l’altre punta del pis, o el sentireu plorar (que no serà veritat perquè la criatura dormirà més feliç que un anís) però el radar el tindreu sempre posat!

I recordeu que això és com menjar pipes com més en menges, més ganes tens de seguir-ne menjant!

PD. I si no voleu augmentar la família planifiqueu bé els mètodes anticonceptius! I si voleu augmentar-la doncs apa, a jugar!

stats