Criatures 07/10/2013

Viure en família

3 min

Divendres a part de caure molta aigua, llamps i trons es va presentar la renovada revista VIURE en família Dijous a la tarda la Mercè m’havia comentat que la nova criatura era preciosa, que feia goig tenir-la a les mans i que estava contenta de ser-ne subscriptora. Em va fer dentetes i tenia ganes de veure-la però calia aguantar, divendres era el dia, el dia per conèixer la nova criatura, la nova revista “Viure en Família”

Primer, per ser sincers i abans que em passi per alt, cal dir que la llibreria Casa Anita va ser un marc d’allò més encertat, un espai preciós, màgic, d’aquells en que et podries perdre hores gaudint d’uns llibres infantils i juvenils ben seleccionats. Petits tresors a cada balda. I de la mateixa manera les 2princeses barbudes ens fan fer gaudir de cançons tradicionals catalanes interpretades de manera deliciosa. Feia anys que no les sentia!

Bé anem al gra que ara sí ha arribat el moment de parlar de la criatura! No recordo massa bé com vaig arribar al VIURE però puc dir que m’hi sento com a casa. En aquest cas la mare de la criatura, l’Anna, m’ha fet sentir com a part de la revista des del primer minut i puc dir que tot i tenir una relació epistolar moderna (per mail pur i dur) ha estat molt fàcil treballar juntes com si ens coneguéssim de tota la vida.

Al pare, el Miguel Àngel, no el conec tant (m’acostuma a passar que sempre conec millor les mares que els pares) però intueixo que la criatura ha sortit tan bonica perquè té part de la mare i del pare. Miguel Àngel, gràcies per les teves paraules, encara em rouen les galtes!

I què us puc dir de la criatura, sóc tot passió de tieta! Tenir-la entre les mans ja és un plaer, només sustentar-la, olorar-la, t’adones que no és qualsevol revista de criança. El nou Viure és un petit/tresor una col·lecció de detalls, d’articles fets amb cura, de petits apartats, de recomanacions de llibres tirats amb amor.... He escrit per altres revistes de les que podeu trobar al quiosc però escriure pel VIURE és diferent. Puc tractar els temes com m'agrada i de veritat que em sento com peix a l'aigua.

Ara formo part del consell assessor de la revista acompanyada de moltes altres persones, entre elles la meva compi d’ALBA Cristina Silvente. Va ser una sorpresa i un plaer rebre la invitació per formar part de la família del VIURE de manera oficial i oficiosa. Com ja vaig dir a la presentació, aquí la friki de les tetes que seguirà encantada de respondre els mails de l’Anna en el temps més breu possible. Gràcies per deixar-me ser part del VIURE!

Però tot i que el contingut és ideal, el que us volia mostrar avui és la contraportada de la revista.

Com molt bé diu la mare de la criatura, quan has de fer un regal a una nova família, hom pensa en coses habituals però passatgeres: robeta per la criatura, flors per la mare, bombons, joguines cridaneres.... Hi ha regals diferents, regalsespecials iel VIURE n’és un!

Fer una subscripció anual al Viure val 30 euros i les noves famílies rebran en aquest any 5 VIURES iun llibre! Però si això és més econòmic que moltes altres regals! A més és un regal que durarà un any i que ajudarà a la nova família.

Així que des d’aquí us llanço la proposta, si no sabeu que regalar una subscripció al VIURE pot ser un gran regal a un preu molt econòmic i segur que els nous pares us ho agrairan, perquè la robeta es queda petita, els bombons s’acaben i les flors es marceixen però les bones paraulesmai se les enduu el vent.

Així que des d’aquí la meva benvinguda a la criatura, felicitats als pares i la família, estarem amb vosaltres quan calgui perquè ara la criatura ja és una mica de tots!

stats