Criatures 04/10/2010

Sou la llet!

3 min

La crònica d’un cap de setmana molt llarg (primera part)

Divendres

04:26 / Em desperto, no puc dormir. Estic nerviosa i no hi ha manera d’aclucar l’ull. Tots dormen, gossa inclosa que ronca als peus de la Maria.

04:35 / Em poso la radio. Agafo unaemisora de Gràcia ( radio cocodrilo?), m’encanta la música, ballo en horitzontal...Waterloo, I love to love... però no dormo.

06:30/ Hora de llevar-se! Amunt comença el dia!

14:30/ Acabo la jornada, de dret a la pelu. Em cal nou look.

17:45/Arribo a casa, contrarellotge! Dutxa, roba ( repasso els botons de la brusa i el pantalons), sabates,tiretes, càmera de fotos...tot apunt!

18:39/Sortim de Barna, el meu marit i la meva germana. El GPS no funciona. Sense comentaris.

19:20/ Perduts a Mataró, preguntem a diverses persones, ningú sap on és el TecnoCampus de Mataró?? Això sembla. Un empleat d'una imobiliaria ens guia fins allà.

19:40/Acreditacions al coll. Cal fer un riu abans d’entrar, que els nervis no són bons per la bufeta. Estem a punt d’entrar al lavabo quan el botó de la meva camisa, alçada de la pitrera, opta per anar per lliure!

-Isabel, portes fil i agulla?

-Nena, jo no he vingut a cosir!!!

Pluja d’idees: blu-tack, grapadora, xiclet....Finalment nuo l’acreditació per situar-la sobre la zona afectada i col·loco el collaret una mica més avall sobre l’acreditació, sembla que no es veu res. Beneïts sostenidors negres!

20:05/ Ja som dins. Nervis. Veig els premis a l’escenari. Els nois de la fila de darrera dominen! Quin nivell! Els escolto per relaxar-me...o no.

20:10/ Comença la gala. Parlaments. Atorguen el primer premi al bloc corporatiu. Penso que l’ordre serà igual que en la llista de categories. Sóc la novena. Relx.

20:25/ Horror! Han anunciat el premi al Bloc Personal.

-Però no era la novena?????

Mà al meu marit, mà a la Isabel. Presenten el bloc iels altres finalistes. Un noide darrera diu, quan em presenten "aquest guanya". Em refreno per no girar-me a donar-li un petó!

20:27/ En Martí Gironell explica per quina raó el jurat aconcedit el premial Bloc guanyador. No sé de qui parla, de fet no sé que diu.El sento però no l'escolto.

20:28 / Ha dit “Som la llet, recull el premi Alba Padró, la seva creadora” M’aixeco d’esma! El meu marit em fa un petó però m’embruta les ulleres. No veig res amb l’ull esquerra! Però cal caminar! Espero quel'acreditació no es mogui de lloc.Quin camí més llarg! Em fan entrega del premi. Aplaudiments. Toca parlar.

20:30/ Començo, no? El cor em batega a bon ritme:

-Bona nit a tothom; suposo que no ho sabeu per diumenge donem el tret de sortida a la Setmana Mundial de la Lactància Materna. I ara mateix no se’m acut una millor manera de començar-la. ( primera part aconseguida)

Bé, vull donar les gràcies a molta gent i no em vull deixar a ningú:

En primer lloc, gràcies a l’Eva Piquer i el Carles Capdevila per tenir fe cega en mi.

També vull donar les gràcies a l’Anna Homs perquè va ser ella la que em va explicar que els Premis Bloc existien.

No em vull deixar a les meves germanes: Rita da Costa i Isabel Domènech, que em van animar a acceptar l’oferta i m’han acompanyat en cada entrada i si ha calgut m’han renyat i tot!

A la meva família: pares, marit i filles...gràcies per aguantar que estigui sempre fent entrades i parlant de tetes.

I per últim vull donar els gràcies a totes les mares que fan “Som la LLet” que em deixen les seves fotos, els seus relats. Que han votat i m'han animat quan jo perdia les ganes. Moltes gràcies a totes vosaltres. Vosaltressí que sou la llet!

20:34/ Baixo del escenari. Arribo a la butaca i ens mirem el premi de prop! Ep!!Que aquest no és el meu! El que jo tinc és el del millor bloc de gastronomia!

21:00/ Premi al bloc de gastronomia “ la cuina vermella” per sort seiem decostat. Ells tenen el meu i jo el seu. Els intercanviem! Ara sí!

21:27/ Pugem a l’escenari per fer la foto de grup! Que poques dones som! Només dues. Em sorprèn.

21:34 Divendres/ S’acaba l’acte i comença el pica-pica. Truquem alsamics i la família amb un briox a l'altre mà.

22:00/ Sortim del TecnoCampus de Mataró. Els meus telèfons treuen foc. Truca tothom! Han vist fotos al twitter. Aixeco la vista som a Barcelona.

22:30/ Anem a sopar tots plegats: la Isabel, l’Albert, l’Eusebi, l’Antonio, l’Alba i el Premi Bloc. El plantem a la taula

23:47/Acabem de sopar. Paguem i per invitació de la casa ens serveixen una copa de cava. Tant es nota molt que estem de celebració????

00:17 Dissabte/Arribo a casa, entro al Facebook, al bloc i al correu. Tothom o sap. GRÀCIES. Estic molt contenta per totes!

Dissabte

00: 36 /Dormo ......................Somio...............

Ho he dit al discurs però us ho vull repetir per si encara no hoteniuclar: SOU LA LLET!!!!!!!!!!!!!! GRÀCIES!!!!!

stats