Criatures 07/06/2013

Gràcies mare!

2 min

- Fa uns dies la mare del Ïu i l'Ot ens va explicar la seva lactància, abans vam intercanviar mails i quan em va dir que havia fet sis mesos de lactància materna exclusiva i ara començava amb l’alimentació complementària li vaig enviar un “regal”.

-

Les mares lactants no estem massa acostumades a rebre elogis per les nostres lactàncies. Més aviat al contrari, ens diuen de tot i rebem per totes bandes i no acostumen a ser afalacs precisament el que ens sentim dir. Totes sabeu de què parlo, oi?

És cert que tampoc no ens cal que ens diguin que ho estem fent bé però siguem sinceres i reconeguem que una floreta de tant en tant no fa mal a ningú, t’apuja els ànims i ens fa somriure (que falta que ens fa).

Bé, quan una mare em dóna les gràcies perquè l’he ajudat, sempre li recordo que ella mateixa ho ha aconseguit, que ella mateixa s’ha de felicitar per haver aconseguit el seu objectiu. El mèrit és només seu! I pensant, pensat he arribat a la conclusió que com que només ens feliciten les amigues o les assessores i la veritat és ben trist calia possar-hi solució!

I la solució era molt i molt simple!!

Perquè just qui més ens agraeix el nostre esforç és aquell o aquella o aquells que encara no tenen veu per cridar-ho alt! Ni capacitat per deixar per escrit el seu agraïment incondicional i profund!

Així que m’he permés posar veu als més menuts, perquè estic segura que si ells poguessin ho farien. Així que he fet aquest diploma d’honor que us podeu baixar, personalitzar, imprimir i guardar o penjar (això a gust del consumidor) perquè així tothom que vingui a casa ho pugui veure i perquè d’aquí mooooooltttttt de temps pugueu recordar plegats quants mesos vareu estar nodrint-los amb la vostra llet.

Hi ha altres diplomes similars en castellà però estan pensats per moments determinats i simbòlics de l’alletament: els sis mesos i els dos anys. Però com que tinc el convenciment que totes les lactàncies són diferents i cada moment de lactància val el seu pes en or i cada lactància és una meravella, el diploma que us presento es pot personalitzar amb la vostra vivència concrecta: 3 mesos, un any, 6 mesos, 5 anys, dos dies… O el qui sigui!!!

I penseu que on diu "firma" si la criatura és molt petita i encara no fa ni gargots podeu dibuixar/estampar la seva maneta.

Espero que us agradi, bon cap de setmana a tots!

stats