Criatures 07/08/2012

Estimada Adriana Abenia

3 min

- Sé que vaig prometre fer vacances però els meus dits no es poden resistir a comentar aquesta -

Malauradament, la senyoretaAdrianaAbeniaha decidit parlar sobre l'alletament matern, i ja sé que no podíem esperar massa d'una actriu i presentadora que a sobre no és mare, però és que el text que signa és per petar-se! Així que ja sabeu, em dirigeixo a ella i em desfogo:

EstimadaAdriana,noieta, ets molt agosarada i de veritat que t'admiro perquè per parlar de temes dels que no en saps res s'ha de ser molt valenta! És clar que tu parles de la teva opinió i em sembla genial, tothom té dret a expressar el que pensa només faltaria, però noia tot sovint és millor callar per no dir bestieses! Diu la dita querectificar és de savis i jo diria que és de savis saber callar i que tot sovint quan no saps que dir segur que calladetaestàs més mona!

Com bé saps vivim en un país dels anomenats desenvolupats, està claríssim que no som al Tercer Món i que les nostres criatures per sort tenen altres coses que portar-se a la boca, però hauries de saber que les criatures tenen les mateixes necessitats al Tercer Món que aquí, la llet materna és tan bona pels nens d'Àfrica com els d'aquí.... Em segueixes o no ho veus clar??.... A veure et faig un símil perquè em puguis entendre, que estic segura que si parlo el teu idioma ho entendràs perfectament: A veure què prefereixes que et regalin una bossa de mà de Prada del top manta o de la botiga del carrerSerrano??? Estic segura que estaràs d'acord amb mi que no és ben bé el mateix comprar-se la bossa en un lloc que en l'altre, oi? Doncs just aquesta és la diferència entre la llet materna i un altra! La bossa falsificada et faràs servei i la podràs passejar però estic segura que no és el mateix, oi? I també imagino que prefereixes acumular bosses de marca que del top manta, no? O és que ja en tens l'armari tan ple de bosses bones que pot deixar de comprar-ne?

A veure si ho entens, la llet materna és l'autèntica i les altres no són més que una falsificació, i saps jo a les meves filles no els volia regalar cap falsificació i per sort els he pogut regalar l'envàs i el contingut original fins que ens n'hem cansat.

També parles del tema de la privacitat i que sota el teu punt de vista cal alletar en espais habilitats per poder alimentar lacriatureta sense ferir sensibilitats. Noia, no et puc dir res si sents una esgarrifança en veure una mamella (com tu anomenes el meu pit) en plena acció, aquí cada u amb les seves manies i mamelles, però estic segura que quan vas a la platja i veus pits al sol no tens tants miraments, és clar el que et deu fer angunia és la funció fisiològica del pit (t'explico què vol dir fisiològica per si tens dubtes: La fisiologia és la branca de la biologia que estudia el funcionament dels òrgans dels éssers vius , enaquest cas com funciona el pit i perquè va ser creat per alimentar les nostres cries immadures), veure mamelles i la transferència de fluïts corporals. En aquest punt podria fer un parell de símils sexuals passats de voltes, però com que dius que ets força escrupolosa els evito, perquè estic segura que tu no fas aquestes coses marranes amb la teva parella. Quines ocurrències!

I per cert espero que a part de llet de vaca, que dius que no en veus, no prenguis derivats làctics de vaques desconegudes, quin horror fluids corporals d'animals diversos!Aiixecss! O potser per aquests temes no ets tan llepafils?

Ja veig que el seu trauma amb les gitanes i les aborígens t'ha marcat molt profundament, quin greu em sap. Espero que si mai et toca ser mare tinguis una concepció asèptica, un part ben estèril i per suposat que alimentis a cop de tetina, no fos cas que tingues un atac d'aprensió!!

I mira que no m'agrada parlar de beneficis de la lactància però és que m'ho serveix en safata. M'alegro que estigui conscienciada de no prendre massa soja i que sàpigues la relació entre estrògens i el càncer de mama. Et vull explicar, perquè avui dormis sabent una cosa més, que alletar redueix les opcions de patir càncer de mama, ja que alletar produeix amenorrea ( falta de regla) i manté els estrògens de les mares baixos una bona temporada.

EstimadaAdrianagaudeix dels seus batuts d'arròs i dels seus pits magnífics, que nosaltres i les nostres criatures seguirem gaudint del que és autèntic del que ens agrada i si cal sí: fin que ens surti de les tetes que per això les tenim!

stats