Criatures 24/01/2011

"Ear-Seals E.C.I."

3 min

Avui entrada dedicada a la Meritxell i la Mercè. Ara això semblarà un programa d'aquells nocturns de "tele botiga", aviso.

Busques el regal perfecte per una coneguda que acaba de parir? Estàs tipa de reglar sempre el mateix? Vols un regal original, pràctic i econòmic? Deixat seduir per: "Ear-Seals E.C.I."

Regalaràs el mateix de sempre? Seràs tant poc original que regalaràs un d'aquests objectes inútils i tan vistos, anem-los a veure detalladament:

Potser has pensant en un tirallets? No!! T'han regalat mai un aspirador el dia del teu aniversari? Acabarà en un armari al costat de la picadora Moulinex, la panificadora i la maquina de fer crispetes. Quin disbarat!

Li regalaràs la col·locació completa dels llibres de Carlos González? Tampoc!!Tots junts fan el seu pes, en el sentit més literal de la paraula! Però si la mare en qüestió no els ha llegit durant l'embaràs us peneu que ara que acaba de parir tindrà temps? No passarà dels agraïments!!

Potser un ram de flors o una planteta? Menys!!! Les flors es moren, les fan dormir al passadís de l'hospitali deixen un tuf a l'habitació que recordaa la d'un tanatori. Les plantes són maques però siguem realistes o la teva amiga és experta en horticultura o la planta acabarà morta al cap de poques setmanes. Altre feina té que preocupar-se de regar i adobar.

I una capsa de bombons? Mai! Els bombons formaran part del càtering de les visites. I la vostre pobre amiga arribarà a casa, obrirà la caixa i només trobarà els de licor, que ja sabeu que no són adequats per una mare lactant. De cap manera!

Així que ja ho sabeu!! No us ho penseu més i demaneu ja "Ear-Seals E.C.I." Sense cap dubte és el regal perfecte!

Sí, perquè "Ear-Seals E.C.I."és tecnologia d'última generació. És fàcil de transportarés hipoalergènic, ecològic i biodegradablei s'adapta perfectament a qualsevol conducte auditiu! I tot això per només2,20 euros! Increïble oi?

I què fa "Ear-Seals E.C.I." diferent i especial? Doncs "Ear-Seals E.C.I." gràcies al seu revolucionaridisseny permet evitar-se tota mena de comentaris indesitjats, sí! Les sigles del "Ear-Seals E.C.I." ho deixen ben clar: Evitació de Comentaris Indesitjats!

La gent acostuma a empipar molt a les mares lactants. Tothom et diu què has de fer? Cóm ho has de fer i això et preocupa i et deprimeix?? No pateixis més, perquè des de el moment que et regalin"Ear-Seals E.C.I." etcanviaran la vida

Alba Padró diu del "Ear-Seals E.C.I.": "De fet jo he decidit deixar de regar mantetes brodades amb el nom de la criatura (Alòs i Transi vosaltres no us en lliureu). Ja està bé de fer regals inútils que no es fan servir. "L'Ear-Seals E.C.I."

Vols que la teva amiga o coneguda estigui contenta? Vols que mai dubti de les seves qualitats de producció?No et pensis que et fa un regal sense importància! Nocreguis que està tan pelada que no t'ha pogut fer un regal en condicions! No creguis que et regala la primera cosa que tenia al calaix de casa!!!NOOOO!!!Si et regalen"Ear-Seals E.C.I." tens una amiga amb coneixement!

No vols sentir els setciències que a partir d'ara et diran que tot ho fas malament? Utilitza els súper taps "Ear-Seals E.C.I." de cera rosa que combinen en tot. Petits, modelables i adaptables, 10 unitats amb caixeta de regal per poder-los transportar. Et permeten fer la teva vida mentre els altres parles. Només cal que somriguis i afirmis lleugerament amb el cap. Ells feliços i tu també! Els taps passen desapercebuts, pràcticament no es veuen no els molesten ni et molesten!

Deixa de justificar les teves decisions, deixa de explicar perquè dones el pit abans de les tres hores, ara POTS no sentir-los!

I recorda no tenen data de caducitat! I amb aquesta bonica capseta de plàstic podràs guardar-los quan els pesats marxin de casa, i els podràs retrobar quan la teva lactància prolongada comenci a ser tema de discussió. Però tenen més usos!!

Els pots usar per evitar les critiques perquè: dorms amb la criatura, no la portes a la llar d'infants, no dones complementaria als quatre mesos, portes la criatura penjada al coll.... i infinitats de situacions més!

Existències il·limitades, fes la teva compra a la farmàcia més propera o al súper de la cantonada. No ho dubtis triomfaràs i faràs feliç una família! Recorda "Ear-Seals E.C.I." o el que és el mateix taps de cera!

Si el compreu ara rebreu de regal un "Sticking plaster-E.B" (Especials Bocamolls) per tancar boques si un dia et deixes els taps!

stats