Criatures 25/06/2013

El Dr. Malson no en té prou...

3 min

- No en té prou en ensenyar-nos el “seu” mètode per fer dormir les criatures ara sembla que s’ha proposat difondre el seu mètode per menjar.

.

No tinc paraules, hi he donat moltes voltes ino tinc paraules..... He llegit la seva proposta i el més suau que puc dir és que és absolutament denigrant. No hi ha paraules per expressar el fàstic que sento al llegir que aquest senyor proposa aquestes tècniques d’ensinistrament infantil amb aquesta tranquil·litat...

Ens venla seva proposta com si fossin caramels. Els embolcalla amb un bonic paper de cel·lofana rosa i ens vol fer creure que són dolçosi inofensius. Ens convida a tastar-los, ens assegura que són necessaris i que els hem de prendre sense cap mena de conseqüència.

El seu embolcall rosa d’amabilitat de calma i de tranquil·litat no és més que una mentida més de totes les que porta venudes. I potser no ho podeu veure o no us sembla tant exagerat, així que em permeto una llicència poètica sobre el seu text amb l’esperança que sigui reveladora:

-

-

Consells del Dr. Malson perquè la seva dona folli bé:

Recomanacions prèvies abans d'aplicar el mètode:

• Fixar un lloc, sempre el mateix, perquè ella cardi.

• Que sigui un ambient serè on pugui concentrar-se en la tasca que té per davant: que copuli.

• Convé que sigui només una persona la que dirigeixi i acompanyi la seva dona a l’hora de fer sexe.

• L'estimulació positiva (abans, durant i al final de l’acte) és bàsica per consolidar l'aprenentatge en la dona.

• Es seguiran els passos quatre vegades: esmorzar, dinar, berenar i sopar.

El mètode Malson:

• Es disposen els objectes associats (lubricant, joguines sexuals, preservatiu...) en el lloc en què s'ha decidit que farà l’acte sexual.

• Es retiraran cada vegada que fem la pausa i es tornaran a posar quan reprenguem el següent intent.

• Es fa un primer intent de que folli durant 3 minuts.

• Si rebutja copular, s'atura el procés i es recull tot.

• Durant els 3 propers minuts, ens dediquem a fer altres coses.

• Començar el segon intent, que durarà ara 4 minuts. Es procedeix amb tot el ritual de nou. Si, transcorregut el temps previst, ella segueix sense follar bé, s'atura el procés i es torna a recollir tot.

• Durant els 4 pròxims minuts, ens dediquem a fer altres coses.

• Comença el tercer intent, que durarà 5 minuts. És l'últim. Si encara es resisteix a follar, passat el temps prescrit, s'atura el procés i es recull tot. Fins la propera vegada.

• Si en qualsevol dels intents la seva dona comença a follar amb regularitat, seguirem donant-li sexe encara que sobrepassem el temps previst. ¡Es tracta que aprengui a cardar, no a cardar ràpid!

• No ens alarmem si la dona no carda massa les primeres vegades. Tampoc si perd la líbido al principi, no és important. Està comprovat que, seguint aquest mètode, mai cap dona ha perdut el desig sexual de manera patològica.

-

Espero haver-vos causat un sentiment repugnànciaperquè aquest és el sentiment que he tingut mentre llegia el seu fastigós mètode. Podeu comprovar que he modificat el text poquíssim però que la situació resulta indubtablement una humiliació a la dignitat de la dona. De la mateixa manera que estic segura que heu sentit basques al llegir el meu text modificat jo les he sentit al llegir el seu mètode. Resulta vergonyós i inacceptable per ser aplicat a cap criatura.

I sortirà qui digui que la meva comparació està fora de lloc i que és una exageració però per mi no ho és, alimentar és un acte d’amor i de respecte, alimentar és un acte de confiança cap als més petits.Ells i només ells saben què els cal i en quines quantitats i la nostra responsabilitat és la de posar al seu abast aliments sans, adequats, innocus i oportuns.

És clar que el seu mètode no hi ha plors ni males cares, ni crits ni tensió.... Nooo ell embolcalla de dolçor i aprenentatge, ho disfressa perquè pensem que en cal mostrar-los el camí, que els adults hem de ser els mestres i és cert hem de ser els mestres i ens cal ensenyar-los el nostre respecte i confiança.

Si teniu dubtes sobre com iniciar l’alimentació complementària aquí teniu un parell de suggeriments sensats, respectuosos i plens de rigor:

Carlos González, El meu nen no menjai el de Julio Basulto, Se me hace bola.

stats