Criatures 29/09/2010

12.000

3 min

Cada cultura té les seves peculiaritats, les seves filies i les seves fòbies. Res a dir... fins a cert punt!

Pocs americans mengen conill. Consideren que no són un alimentper ells són mascotes i noels conceben com un plat del menú. Els xinesos mengen gos i a nosaltresaquest fet ens sembla d’allò més cruel, innecessari i vergonyòs. Totes les criatures d’aquest món neixen per mamar, potser aquesta no és l’opció de moltes mares però si ho és a prioriper tots els infants.

Els pits fabriquen aliment, n'hi ha cap dubte? Com pots ser que en poc més de cent anys hem esborrat la cultura de la lactància que ha permès a l'espècie humanaarribarfins al segle XXI? I encara mésgreu hem arribat a confondre lalactància amb el sexe. El nostre cervell ( en alguns casos) transforma la imatge d’una mare lactant amb un espectacle pervers, obscè i desagradable que cal censurar.

S’ha publicat que de mitjana cada any són detingudes a EUA 12.000 mares per alletar en públic. De fet m’agradaria saber quina és la llei que estan transgredint? Perquè actualment no hi ha lleis que prohibeixin alletar en públic als EUA. Però curiosament la xifra de mares detingudes és alarmant, de fet només una mare detinguda ja ho seria, però aquesta quantitat ésvergonyós. A més això ens evidència quesi no hi ha llei on emparar-se per justificar aquestes detencions, els motius sónnomés personals i perjudicis indivuduals contra aquesta acció.

Recordeu el mugró de Janet Jackson a la Super Bowl? Va ser considerat “indecent” ella va ser criticadadurant molt tempsi de fet va modificar de manera definitiva la manera de retransmetre actuacions en directe. Si veure un mugró a la televisió ( que novull dir que no fosgratuït en aquest cas)ens sembla indecent tenim les ments molt malaltes, vist tota la merda que ens mostren cada dia!

Recordeu aquelles imatges d’Haití pixelades? Vam veure morts, sang, fetge, plors.....però l’ imatge d’una criatura viva, després demés de vint dies sota la runa, al pit de la seva mare era pixelada per no ferir la sensibilitats dels espectadors¿????

Qui veu sexe en aquestes imatges està malat, el seu cervell està malalt! No confonem el tocino amb la velocitat! Un pit no és indecentnomés l’ús que se’n fa pot ser-ho. Estem ( estan) massa acostumats a que ens venguin de tot amb uns pits al darrera.

Els pits, i el cos de la dona en general, com a reclam sexual són una pràctica habitual en la publicitat. Cal aquestes imatges per promocionar una hamburguessa?Consti que no m'ofen la imatgeen si, però no tincclar que em volen vendre.Estem contaminats.

De fet a EUA triomfen aquest estris per alletar. Un burka de lactància en podríem dir. No es veu res i no s’intueix res no fos cas!És escandalós fins a quin punt d’hipocresia hem arribat.

El papà tindrà el playboy guardat al calaix o bavejarà pels pits de la secretaria o els dela noia que enspromociona l'hamburguesa, però s’escandalitza, hoverbalitza iho voldrà prohibirquan veuuns pits fent la funció per la que van ser creats.

Aquestes alçades, nocreccap de vosaltres no hagueu vist aquest vídeo del programa d’Andreu Buenafuente. PeròAnna Morgade té tanta raó. Dedueixo que l’esquetx ha estat preparat però gràcies per parlar del tema amb un parell d’ovaris.

Els pits són per alletar, encara que els publicistes pensin el contaria, les criatures mamen quan volen, quan els cal; les mares alletem quan la criatura ho reclama siguem o siguem.

Esperem que canditats com Christine O´Donnell no progressin massa als EUA perquè no vull saber quin futur ens espera.

I aquells que s’ofenen que pensen que tenen el dret a no veure’ns alletar, que pensen que els ofenem i que som unes provocadores,

Això és indecent, immoral i obscè! Una societat que confon els termes és una societat hipòcrita o malalta!indecents,obscenes i mal educades que em diguin si poden aguantar aquesta imatge més de un quart de segon, que és el que Janet Jackson va ensenyar a la tele...

I sí, jo he modificat la imatge per no ferir ( més) la sensibilitat.

stats